Відкриття бару це відповідальна та трудомістка справа. Але щоб створити по-справжньому добрий заклад, необхідно врахувати кілька важливих елементів. Від вибору правильного місця розташування та інтерєру, до грамотного меню та якісного обслуговування – кожна деталь має бути продумана до дрібниць, щоб клієнти залишилися задоволені своїм візитом.
Першим кроком до створення гарного бару є вибір правильного розташування. Розташування дуже впливає на успіх закладу. Ідеальним варіантом буде вибрати місце, яке знаходиться у центрі міста з гарною транспортною доступністю та великим потоком пішоходів. Також необхідно врахувати атмосферу та оточення, щоб вони відповідали концепції бару.
Після вибору потрібного місця необхідно створити привабливий та стильний інтерєр. Гарний дизайн допоможе залучити клієнтів та створити затишну атмосферу. Важливо вибирати якісні меблі та декорації, щоб вони відповідали загальній концепції та створювали гармонійний образ закладу. Відкриті майданчики та стильні барні стійки також можуть додати своєрідний шарм та привабливість.
Але не менш важливим фактором для гарного бару є меню. Якісні та різноманітні страви та напої – головна відмінна риса закладу. Бармени мають бути досвідченими та креативними, вміти готувати різноманітні коктейлі, а страви на кухні мають бути смачними та якісними. Бар повинен пропонувати гостям широкий вибір, включаючи алкогольні та безалкогольні напої, закуски та десерти.
Категорія | Що потрібно |
---|---|
Персонал | Офіціанти |
Бармени | |
Хостеси | |
Інтерєр | Столи та стільці |
Барна стійка | |
Декор | |
Інвентар | Келихи |
Столові прилади | |
Коктейльні шейкери |
Що обовязково має бути у барі?
Що має бути у домашньому барі
- Шейкер судина для струшування коктейлів.
- Стрейнер Стрейнер пристрій, який використовується для відсіювання великих шматків льоду і фруктів при переливанні коктейлю з шейкера в келих.
- Прес для цитрусових.
- Джіггер
- Ложка для коктейлів.
- Відерце для льоду.
- Келихи
Яке обладнання потрібне для відкриття бару?
барне обладнання: кавомашини та кавомолки, міксери, тостери, соковижималки та ін, кухонне обладнання: хліборізки, ножі, овочерізки, холодильник для продуктів, винна шафа та ін, обладнання для приготування страв: печі, гриль, плити та ін, посуд та інший потрібний для роботи бару інвентар.
Яке перше правило бару?
Перше правило будь-якого бару говорить: бармен завжди правий! Друге правило: якщо все ж таки бармен не правий дивись перше правило! Така бляшана табличка додасть будь-якому інтерєру атмосферу справжнього пабу.