Підготовка. Мясо потрібно вимочити у великій кількості води приблизно 8-10 годин. Воду міняти необхідно раз 8-10.27 Jan 2014
Навіщо вимочують мясо Народна чутка рекомендує вимочувати мясо для того, щоб відбити сторонні запахи. Вважається, що мясо диких тварин погано пахне, і готувати одразу його не можна. Тривале перебування з водою видаляє кров та гематоми. Мясо мочать дві доби, змінюючи воду кожні 3:00.
Першим ділом мясо диких тварин необхідно вимочити у холодній воді, — почала ділитися своїми секретами Тетяна Богданова. Потрібно це для того, щоб мясоЯк кажуть, дозріло і з нього стекла кров. Я зазвичай залишаю мясо у воді проти ночі. Але в будь-якому випадку години дві знадобиться.
Варити дичину слід доти, доки мясо стане мяким. Я варю качку приблизно 1,5-2 години. За півгодини до кінця варіння слід додати моркву, цибулю та картоплю. Кому подобається можете додати трохи вермішелі.