Філе оселедця покладіть у невелику ємність і залийте молоком (500 мл). Поставте ємність у холодильник на 1 годину. Вимочування в молоці дозволить забрати зайву сіль з риби і зробить філе ніжнішим.Jan 4, 2022
Солона риба становить велику небезпеку, оскільки вона може стати передавачем паразитів. Варто зазначити, що в оселедця мешкає 300 видів хробаків. Заражений оселедець необхідно утилізувати, оскільки спроби самостійно обробити таку рибу навряд чи увінчаються успіхом.
Змішайте цибулю з оселедцем і залийте все сумішшю води та оцту. Для аромату можна додати кілька горошин перцю та лавровий лист. Маринуйте оселедець 5-6 годин у холодильнику.
Жирні кислоти Омега 3 та Омега 6 потрібні для правильного обміну речовин, нормальної роботи мозку та ЦНС. Коли їх не вистачає, то людину підсвідомо тягне на жирні сорти риби, якою і є оселедець.