Страви з свинячий корейки
- Відбивна зі свинини на кісточці 3.8 12.
- Запечена свиняча корейка 5.0 12.
- Стейк класичний 4.2 10.
- Свинячі відбивні у грибному клярі 4.8 8.
- Тушена свиняча корейка 4.5 7.
- Мясо під грибочками 3.9 6.
- Свиняча корейка Нічого зайвого 4.4 6.
- Фламенкіни з начинкою із сиру, яйця та зеленої цибулі 4.0 4.
Мясо буває різним, і вогонь на плиті може бути різний. але на тихому вогні свиняча корейка молодої тварини гаситься не більше 40 хвилин, а на середньому – близько 20 – 25-ти. Готову тушковану свинячу корейку викласти на блюдо і посипати рубаною зеленню петрушки або кропу.
Мясо корейка – це спинна частина туші яловичини, баранини, але частіше свинини з кісточкою. Її ще називають котлети на кістки. Крім мякоті, у продукті присутні ребра, невеликий відруб хребта та мінімум сала.