Солити відбивні потрібно тільки наприкінці смаження. Якщо посолити їх заздалегідь, то мясо пустить сік і відбивна вийде сухою.
Добре було б попередньо замаринувати відбивні у товченому часнику чи цибулі. Це додасть страві мякості та пікантності. Особливо рекомендується виконати цю операцію з яловичиною, яка часто буває жорсткою замочити її, наприклад, у вині або лимонному соку. Оцет також здатний розмякшувати мязові волокна.
Поставте на середній вогонь велику сковороду, нагрійте олію. Обвалюйте кожну відбивну в борошніструшуйте зайву. Вмочуйте в яйце з усіх боків, давайте стекти зайвому, знову обвалювати в борошно і відразу кладіть у гарячу олію. Смажте по 1,5 хв.
Як перевірити готовність відбивний Коли та скільки їсти мяса? Для цього необхідно надрізати шматок посередині, і якщо з нього протікає прозорий сік – відбивна готова. І ще вона має бути вже не рожева на зрізі.