З чого роблять журавлину? Головний наш інгредієнт – журавлина. У нашому рецепті немає ароматизаторів і барвників, а тільки натуральні компоненти. Смак і колір нам дасть саме справжня журавлина.
Чим корисна журавлина для чоловіків?
Зміст:
У журавлинному соку найбільше вітамінів В і С, що сприяють нормалізації гормонального фону у чоловіків. Вони підвищують лібідо та покращують потенцію. А ще журавлину можна назвати гепатопротектором – вона захищає печінку та запобігає руйнуванню її клітин під дією алкоголю, нікотину та шкідливої їжі. Збережена копія
Скільки на день можна зїдати журавлини?
Дорослій людині не варто зїдати більше 100-150 г журавлини за один прийом їжі: дуже багато ягід може спровокувати неприємності з боку шлунково-кишкового тракту, серед яких підвищене газоутворення, здуття, діарея.
Чим корисна журавлина для організму?
Декілька досліджень показали, що журавлина допомагає від хвороб, повязаних з інфекціями сечовивідних шляхів, відіграє серйозну роль у профілактиці серцево-судинних захворювань, старіння та раку. Крім того, вона сприяє балансу кишкової флори та підвищує імунний захист для боротьби з інфекцією. Збережена копія
АлкоФан
Журавлина рецепт настоянки з журавлини на горілці (самогоні)
Журавлина дамська
Зробити ароматний напій із звичайної горілки допоможуть журавлина та ваніль. Але обережно, фортеця біля Журавлини дамської цілком серйозна!
Як зробити Журавлину дамську:
Журавлину потовкти, додати ваніль, влити горілку і наполягати при кімнатній температурі від 2 тижнів до 1 місяця (але взагалі чим довше, тим краще).
Після цього настоянку процідити, додати цукор, перемішати (цукор повинен повністю розчинитися), розлити Журавлину дамську по пляшках і закупорити.
А найкраще дякую – поділитися рецептом
Усі права на матеріали, що знаходяться на сайті www.RussianFood.com, охороняються відповідно до чинного законодавства. За будь-якого використання матеріалів сайту, гіперпосилання (hyperlink) на www.RussianFood.com обовязкове.
Адміністрація сайту не несе відповідальності за результат застосування наведених кулінарних рецептів, методик їх приготування, кулінарних та інших рекомендацій, працездатність ресурсів, на які розміщені гіперпосилання та за зміст рекламних оголошень. Адміністрація сайту може не поділяти думки авторів статей, розміщених на сайті www.RussianFood.com
Цей сайт використовує файли cookie, щоб надати найкращий сервіс. Залишаючись на сайті, ви погоджуєтесь з політикою сайту щодо обробки персональних даних. ЗГОДЕН