Якісне морозиво має рівномірний колір, глазур по поверхні розподілена рівномірно і не відвалюється.
Якщо людина хоче знайти сьогодення та натуральне морозиво, варто вибирати з категорії „Пломбір“ або „Вершкове“, тому що це ті категорії, за якими законодавством закріплено питання лише молочної сировини. Тобто, в пломбір 4733 не можна додати ні пальмову, ні якусь іншу рослинну олію.
Ви купили морозиво І принесли додому. Візьміть шматочок пломбіру, покладіть на тарілку і подивіться, як він тане. Справжнє морозиво почне танути через 10-15 хвилин повільно та рівномірно. Якщо в морозивом побачили воду чи піну, воно не справжнє.
Як правильно вибирати морозиво: 7 цінних порад
- Перевіряйте, чи відповідає морозиво ГОСТу
- Звертайте увагу на дату виробництва.
- Нехай у морозиві буде більше молочного жиру, ніж рослинного
- Вибирайте морозиво без добавок.
- Слідкуйте за консервантами.
- Віддавайте перевагу морозиву у брикеті