Categories: Новини

Який відсоток жирності має бути у сметани?

За жирністю сметану ділять на види: нежирна сметана від 10% до 14%, маложирна від 15% до 19%, класична (найпопулярніша) від 20% до 34%,25 May 2022

Вона має пахнути, як і інші кисломолочні продукти – молоком, без сторонніх запахів. Колір — білий із кремовим відтінком, рівномірний по всій масі. Зайва чистота кольору, його ідеальність – скоріше недолік, ніж гідність. При цьому, сметана з жирних вершків має мякший, кремовий відтінок.

Є кілька категорій: нежирна – від 10% до 14%, маложирна – до 19%, класична – до 34%, жирна – до 48% та високожирна – від 50%. Сировина, з якої виготовлена сметана, безпосередньо впливає її жирність. У нежирну та маложирну сметану додають молоко, а класичну та жирну роблять із вершків.

Для отримання стійкого, щільного крему, слід використовувати сметану із вмістом жиру 30%. Це може бути домашня, магазинна сметанаале менша жирність не дасть потрібного результату.

admin

Recent Posts

Будівельні матеріали: Різноманіття, Якість та Доступність

Будівництво та ремонт – це важливі етапи в житті кожного власника житла. Вибір матеріалів і…

3 дні ago

Зовнішні жорсткі диски: найкраще рішення для зберігання даних

У сучасному світі зберігання інформації стало важливою частиною нашого повсякденного життя. Як для особистих, так…

3 дні ago

Проект коттеджа от NsdGroup: ваш идеальный дом

Компания NsdGroup предоставляет полный спектр услуг по проектированию и строительству коттеджей, обеспечивая индивидуальный подход к…

5 днів ago

Mobile Proxies, Pricing and GEOs, OpenVPN for Windows

Mobile proxies are an essential tool for businesses and individuals who require secure, reliable, and…

1 тиждень ago

Канілірована сітка: чому обрати в «Парк Плюс»?

Канілірована сітка — це універсальний матеріал, який чудово підходить для облаштування огорож, будівництва та навіть…

3 тижні ago

Покрівля для комерційних будівель: Чому варто обрати Tegola Canadese?

При будівництві або реконструкції комерційних будівель вибір покрівельного матеріалу є одним із найважливіших рішень. Правильно…

3 тижні ago