Categories: Новини

Який шашлик не жирний?

Вирізка добре підходить для шашлику, ніжна, мяка, менш жирна частина. Лопатка містить невелику кількість жиру і сполучної тканини, вимагає тривалого маринування. Окіст — мясиста частина свинини, найкраще підходить для нежирного. шашлику.

Шашлики з курки та індички цілком очікувано стали найнешкідливішими. У 100 грамах шашлику з курячої грудки 100-120 ккал, стегенець 160 ккал, крилець 180 ккал, з грудки індички 150 ккал.

Смажений шашлик з скоринкою не можна назвати продуктом правильного харчування. Він може стати загрозою для здоровя, так як у процесі термічної обробки утворюються потенційно небезпечні хімічні речовини. Утворюються при взаємодії амінокислот з білком креатином під впливом температури 150 градусів і вище.

admin

Recent Posts

Проект коттеджа от NsdGroup: ваш идеальный дом

Компания NsdGroup предоставляет полный спектр услуг по проектированию и строительству коттеджей, обеспечивая индивидуальный подход к…

7 години ago

Mobile Proxies, Pricing and GEOs, OpenVPN for Windows

Mobile proxies are an essential tool for businesses and individuals who require secure, reliable, and…

5 днів ago

Канілірована сітка: чому обрати в «Парк Плюс»?

Канілірована сітка — це універсальний матеріал, який чудово підходить для облаштування огорож, будівництва та навіть…

3 тижні ago

Покрівля для комерційних будівель: Чому варто обрати Tegola Canadese?

При будівництві або реконструкції комерційних будівель вибір покрівельного матеріалу є одним із найважливіших рішень. Правильно…

3 тижні ago

Сімейний гриль-ресторан на ВДНГ: ідеальне місце для відпочинку та свят

Атмосферний гриль-ресторан на ВДНГ HayLoft 2.0 — це місце, де ви можете насолоджуватися смачною їжею,…

3 тижні ago

Українські недорогі твердопаливні котли

Твердопаливні котли є важливим елементом опалювальних систем для багатьох українських домогосподарств. Вони працюють на різних…

3 тижні ago