Categories: Новини

Які вітаміни в Перепілці?

Мясо перепелів багате на вітаміни групи B і амінокислотами, білком, фосфором, калієм, міддю. Завдяки вдалому складу речовин, перепелине мясо вважається дієтичним та наділяється лікувальними властивостями. Це корисніша альтернатива мясу свійських птахів.

Перепіла в пять разів калорійніше курки. Його тонкий аромат, ніжна консистенція, соковитість, пікантний смак приваблюють багатьох. У мясі перепелів міститься 25-27% сухої речовини, 21-22% білка, 2,5-4,0% жиру. За хімічним складом та смаковими якостями мясо перепелів відносять до дієтичної продукції.

Перепелиний бульйон містить вітаміни А, С, D, групи, залізо, натрій, селен, незамінні амінокислоти. Перепелині мясо та бульйон корисні для відновлення сил, боротьби з анемією та дистрофією, зміцнення кісток та зубів.

admin

Recent Posts

Будівельні матеріали: Різноманіття, Якість та Доступність

Будівництво та ремонт – це важливі етапи в житті кожного власника житла. Вибір матеріалів і…

3 дні ago

Зовнішні жорсткі диски: найкраще рішення для зберігання даних

У сучасному світі зберігання інформації стало важливою частиною нашого повсякденного життя. Як для особистих, так…

3 дні ago

Проект коттеджа от NsdGroup: ваш идеальный дом

Компания NsdGroup предоставляет полный спектр услуг по проектированию и строительству коттеджей, обеспечивая индивидуальный подход к…

4 дні ago

Mobile Proxies, Pricing and GEOs, OpenVPN for Windows

Mobile proxies are an essential tool for businesses and individuals who require secure, reliable, and…

1 тиждень ago

Канілірована сітка: чому обрати в «Парк Плюс»?

Канілірована сітка — це універсальний матеріал, який чудово підходить для облаштування огорож, будівництва та навіть…

3 тижні ago

Покрівля для комерційних будівель: Чому варто обрати Tegola Canadese?

При будівництві або реконструкції комерційних будівель вибір покрівельного матеріалу є одним із найважливіших рішень. Правильно…

3 тижні ago