Крім червоного мяса, собаці можна, можливо і треба згодовувати мясо свійської птиці (індичку, перепелів, добових курчат, курку, качку тощо). Однак таке мясо необхідно попередньо підготувати, видаливши з нього всі трубчасті кістки, які можуть завдати серйозної шкоди стравоходу та шлунку собаки.
Варто віддавати перевагу вареному, оскільки в сирому шматку курки може бути сальмонелла. Це додатковий корм до основного раціону вихованця. Це досить поживний продукт: клітковина, що входить до складу субпродукту, покращує травлення та роботу кишківника.
з мяса собакам підходить яловичина та яловичі субпродукти, курка, індичка, телятина, годувати вихованця можна як сирим, так і відвареним мясом, але обовязково стежте, щоб сире мясо було якісним та свіжим, рибу необхідно давати нежирних сортів, із попередньо віддаленими кісточками (давати мінтай не рекомендується),