Після закипання варіть свіжі білі гриби:
- для смаження від 20 до 30 хвилин,
- для заморожування – 15–20 хвилин,
- для засолювання 30-40 хвилин,
- для маринування 30-40 хвилин,
- для супу 30-40 хвилин.
Jul 11, 2020
Які гриби краще всього підходять для супу? Найяскравіший смак – у шляхетних лісових грибів: білих, підсиновиків, підберезників. Саме вони краще всього проявляють себе в супі. Справа не тільки у смаку, а й у щільній мясистій текстурі таких грибів.
Грибовниця Неймовірно смачна юшка, яку можна подати в піст. Готується вона із свіжих, сушених чи солоних грибів. З останніми суп виходить особливо ароматним. Можна використовувати один вид дарів лісу, але набагато більш насиченим. грибівниця виходить із суміші грибів.