Що можна покласти у Кіндер?
Зміст:
- 0.1 Що можна покласти у Кіндер?
- 0.2 Як зробити кіндер сюрприз зі своїм подарунком?
- 0.3 Хто вигадав Кіндер сюрприз?
- 1 Як зробити великий кіндер сюрприз у домашніх умовах
- 2 Як зробити великий кіндер сюрприз своїми руками, покроковий майстер клас
Всередину форм можна покласти вимиту фігурку, або горішок.
Як зробити кіндер сюрприз зі своїм подарунком?
Достатньо акуратно зняти упаковку Кіндер Сюрпризу, і розділити шоколадне яйце навпіл. Потім необхідно вийняти іграшку із пластикового яйця та помістить туди свій подарунок. Зєднати шоколадні половинки можна за допомогою ножа та окропу – нагрітий метал підплавить шоколад, і половинку зможуть склеїтися знову.
Хто вигадав Кіндер сюрприз?
Вілльям Саліч Торгова марка належить італійській компанії Ferrero. Автор яйця кіндер-сюрприз Вілльям Саліче став працювати на кондитерському концерні Ferrero у 1960 році, став правою рукою власника Мікеле Ферреро та пропрацював там понад 40 років до пенсії у 2007 році.
HandMade39.ru
Як зробити велике яйце кіндер сюрприз із папє-маше
Як зробити великий кіндер сюрприз у домашніх умовах
Кіндер-сюрприз – це один з улюблених ласощів дітей. Молочний шоколад, що тане в роті, кумедна іграшка всередині – все це дарує дитині щасливі позитивні емоції.
Батьки порадують малюка, зробивши великі кіндер-сюрпризи своїми руками. Вони мають різні розміри, всередині яйця розміщуються солодощі, мякі іграшки та приємні сюрпризи.
Як зробити кіндер-сюрприз у домашніх умовах
Зробити великі кіндер-сюрпризи своїми руками можна навіть із мінімальним досвідом. Для виготовлення основи використовується картон, папір, солодощі. Найлегшим варіантом вважається використання папє-маше. Все, що потрібно підготувати необхідний інвентар.
- посудина для води,
- повітряна куля,
- канцелярські ножиці,
- кисті,
- нитки,
- гуаш,
- тонкий папір,
- клей ПВА,
- шоколадки та сюрпризи для наповнення яйця.
В інтернет магазинах представлені написи для оформлення шоколадного яйця. Вони випускаються як стандартними, і іменними. Такий напис можна намалювати самостійно і залишити його чорно-білим. Завдяки цьому дитина зможе самостійно розмалювати отриманий подарунок.
- Повітряну кулю потрібно надути і щільно завязати ниткою.
- Для максимальної стійкості його поміщають у таз, заповнений водою.
- Декілька аркушів тонкого паперу слід порвати на невеликі частинки.
- Кожен шматочок паперу потрібно змочити у воді та швидким рухом прикласти до кульки.
- Залишити перший шар паперу на 5 хвилин, після чого за допомогою клею наклеїти зверху ще кілька шарів – чим більше паперових шарів, тим щільнішим і надійнішим буде кіндер-сюрприз.
- Нитка, якою завязали повітряну кульку, треба зрізати.
- На завершальній стадії Кіндер слід розмалювати гуашшю, змішаною з невеликою кількістю клею ПВА, наклеїти підготовлені написи.
На кіндер-сюрпризи з паперу необхідно вирізати невелике прямокутне віконце та заповнити його смачними солодощами та невеликими іграшками. Після цього віконце можна злегка зафіксувати клеєм або завязати гарним бантом.
Також для домашнього виготовлення яйця використовується папє-маше, завдяки якому кіндер буде більш щільним та надійним. Для папє-маші потрібно розмішати клей ПВА з водою у рівних кількостях. Залити цією сумішшю шматочки паперу, ретельно перемішати та залишити на 7–9 годин, після чого використовувати для оформлення шоколадного сюрпризу.
Приготування яйця у формі
Смачний та оригінальний кіндер-сюрприз можна готувати в домашніх умовах у силіконовій формі. Але її досить складно знайти у супермаркетах.За її відсутності можна скористатися звичайною повітряною кулькою. Здивуйте малюка яйцем із шоколаду – воно значно корисніше, ніж магазинне та подарує дитині величезне задоволення та щасливі емоції.
- білий шоколад – 12 шт.,
- темний чи молочний шоколад – 15–16 шт.,
- фен,
- силіконова форма,
- шприц кондитерський,
- тарілка, ложка.
Темний шоколад потрібно розламати на невеликі шматочки, пересипати у глибоку миску та розтопити на водяній бані. Готова глазур повинна остигати при кімнатній температурі.
Після цього кондитерський шприц слід заповнити шоколадом і нанести на стінки форми, відправити її на 2 години в холодильник.
Далі потрібно розтопити плитки білого шоколаду, полити форму для кіндер-сюрпризу другим шаром. Яйце повинно бути в холодильнику ще 1,5–2 години.
Після того, як шоколад застигне, його половинки потрібно дістати з форми. Всередину яйця можна покласти шоколадні батончики, а також різні сюрпризи, після чого провести за місцем розлому яйця ложкою, змоченою в окропі. Завдяки цьому кіндер-сюрприз склеїться.
Для більшої реальності приготовані ласощі упаковуються в яскраву, красиву фольгу з барвистими написами.
Приготування яйця за допомогою кульки
Відмінною альтернативою магазинної силіконової формі для виготовлення шоколадного кіндер-сюрпризу може стати звичайна повітряна кулька. Готуються ласощі дуже просто з кондитерського шприца потрібно зняти наконечник і надіти на його місце повітряну кулю. Вийняти захисний поршень і надути кульку.
Всередину повітряної кулі заливається заздалегідь розтоплений шоколад. Це можна зробити за допомогою ложки чи кондитерського шприца.Потім його потрібно щільно завязати і кілька разів струсити, щоб глазур рівномірно розподілилася по стінках кульки.
Його потрібно помістити на полицю холодильника для охолодження. Після цього з кулі потрібно зрізати верхню частину та акуратно витягти шоколадну заготовку. Всередину форми слід залити розтоплений білий шоколад і залишити для застигання ще на кілька годин.
На завершальному етапі в яйце необхідно вкласти шоколадні батончики або інші сюрпризи, склеїти половинки форми гарячою ложкою. Приготований кіндер-сюрприз упаковують у гарний, яскравий папір або готову обгортку.
Як зробити кіндер з бісквіту
Домашній кіндер-сюрприз з ніжного, вишуканого бісквіту – це надзвичайно смачні ласощі, які стануть приємним доповненням до іграшки для будь-якої дитини та дорослої.
- пшеничне борошно 160 г,
- цукровий пісок – 220 г,
- курячі яйця – 4 шт.,
- какао-порошок 60-70 г,
- згущене молоко – 120 г,
- вершки – 500 г,
- чорний шоколад – 160 г
Яєчні білки потрібно збити з половиною цукру до піноподібного стану, потім всипати жовтки з цукром, що залишився, і збивати ще 4-6 хвилин. Додати пшеничне борошно з какао-порошком.
Приготовлене тісто необхідно випікати 18–19 хвилин у духовці, розігрітій до 200 С. Коли коржі охолонуть до кімнатної температури, слід вирізати кілька фігур у формі яйця різного розміру і сформувати кіндер-сюрприз.
При складанні коржів їх потрібно змащувати кремом, приготованим із вершків та молока, що згущує|згущає|. Торт повинен настоятися у холодильнику 3–4 години, після чого його поливають розтопленим чорним шоколадом та відправляють у холодильник ще на годину.
При оформленні шоколадного тортика можна використовувати білу та кольорову мастику, вирізаючи назву кіндер-сюрпризу.
Великий кіндер-сюрприз, приготовлений батьками, братом чи сестрою – це чудовий подарунок для дитини будь-якого віку. Він не тільки порадує ніжними шоколадними ласощами та кумедними сюрпризами, а й продемонструє дитині кохання та увагу близьких.
Як зробити великий кіндер сюрприз своїми руками, покроковий майстер клас
Отримавши у подарунок кіндер сюрприз максі, зрадіє не лише дитина, а й доросла людина. Цікаво дізнатися, що всередині? Цукерки чи іграшки? Чи можна їсти шкаралупу? Скільки хвилювань та питань! Інтрига зашкалює. Незвичайний сувенір ми робимо своїми руками зі їстівних продуктів і не дуже. Вивчимо різні варіанти.
Необхідні матеріали
Зроблений руками з паперу великий кіндер сюрприз порадує ваших дітей у день народження, на Новий Рік та звичайний вихідний.
Щоб зліпити величезне яйце з папє-маше, треба приготувати:
- велика, однотонна повітряна куля, традиційної форми,
- білий папір, серветки,
- ножиці із гострими кінцями,
- яскраві фарби,
- листи для друку великих написів або готові наклейки фірмового логотипу,
- кисті різного розміру,
- чисту воду, гарячу та холодну,
- ганчіря,
- клей ПВА та зварений з картопляного крохмалю, борошна,
- магнітики (4 шт.) та атласні стрічки,
- фольга, целофан, скотч,
- стрази, блискітки,
- широкий тазик чи піддон,
- скляну літрову банку,
- рукавички медичні,
- наждачку,
- гострий ніж, лезо.
Майстер клас поетапно
Надуємо найбільший гумовий балон, з куплених до свята, бажано без візерунків, що формою нагадує яйце. Завязуємо міцною ниткою або шпагатом вихідний отвір. Залишаємо довгу нитку, вона нам знадобиться.
Щоб надати моделі стійке положення і не забруднити підлогу, на широкий піддон встановлюємо скляну банку.Гострим кінцем вниз розміщуємо на неї кульку.
Трохи білого паперу нарізаємо на довгі смужки, решту – на дрібні частини, довільної форми та розмірів (стороною близько 2 см). Смужки підуть на нижній шар. Якщо використовувати прочитані газети, літери можуть просвічувати через шари зіпсувавши зовнішній вигляд подарунка. Краще взяти білі серветки, туалетний папір, паперовий рушник.
Перший шар не варто приклеювати, щоб шар можна було легко видалити. Смужки змочимо в чистій воді і наліпимо на кульку, розташовуючи зверху вниз, вертикально, внахлест. Так йдуть смужки кавуном. Невелику ділянку біля хвостика кульки залишаємо не заклеєною. Звідси витягуватимемо спущену кулю після закінчення роботи.
Для наступних шарів використовуємо ПВА та варимо домашній клейстер.
- Столову ложку крохмалю (муки 2 ст. л.) розводимо з 20 мл холодної води, помішуючи до однорідної суспензії.
- Заливаємо гарячою водою (підлога склянки).
- Розчин варимо, безперервно розмішуючи, поки не загусне. Остуджуємо.
Другий шар клеїмо на смужки. Кожну деталь густо змащуємо клейстером та наносимо на основу. Деталі розгладжуємо, щоб не було загинів, горбків.
На замітку: Працюючи у рукавичках, зберігаємо ніжну шкіру рук.
Створюючи шкаралупу сюрпризу, не забуваємо про цілісність покриття. Тому деталі клеїмо внахлест, щоб краї різних шматочків заходили одна на одну.
Починаємо роботу згори, створюючи шар, схожий на черепицю. Рухаємось по спіралі, повертаючи модель навколо себе, разом із банкою, якщо незручно її обходити довкола. Закінчивши цей шар, залишаємо макет яйця у сухому місці на 6-8 годин, на ніч. Не на протязі, щоб від руху повітря не відбулася деформація гарної форми.
Важливо!
Виготовлення іграшки з папє-маше справа не швидка. Воно займає 5 днів.Тому що всі шари паперу треба добре просушити. Наступний шар наклеюють лише після того, як попередній висох остаточно. Робимо подарунок не за дві години до урочистостей, а за тиждень.
Третій шар заклеюємо тим самим способом, як і другий. Просушуючи кулю, підвішуємо її за довгу нитку, що звязує її, догори хвостиком. Так форма стане рівномірнішою.
Порада
У процесі роботи розуміємо, що папір для кіндер краще рвати руками. Краї рваних деталей тонше і з-поміж них непомітні стики.
Четвертий шар радять наносити на клей ПВА, рясно змащуючи кожну деталь та попередню поверхню. Працювати зручно широким мяким пензлем, але розгладжувати складки руками в рукавичках. Модель іграшки, просочена ПВА буде сохнути довго, ніч чи навіть добу. Чекаємо повного висихання кульки, підвішеної за хвостик.
На замітку
Клей ПВА, добре просочивши папір, стає твердою основою іграшки.
На фінішній прямій у марафоні, з виготовлення паперового сюрпризу, витягаємо гумову кульку із затверділої форми. Для цього зрізаємо нитку, кульку протикаємо, або надрізаємо хвостик, щоб випустити повітря.
Куля здувається, і ми її обережно виймаємо, намагаючись не пошкодити отриману форму. Отвір, що залишився відкритим, заклеюємо двома перехрещеними паперовими стрічками. Після того, як вони підсохнуть, щілини, що залишилися, заклеюємо дрібними шматочками, покладеними внахлест. Шматочки паперу рясно змащуємо клейстером із борошна, надаючи яйцю правильної форми.
Велике яйце з папє-маше
На велике яйце з папє-маше залишилося нанести напис, надати йому закінченого, ошатного і впізнаваного вигляду. Щоб іграшка виглядала святково, її можна прикрасити блискітками, стразами, яскравими атласними бантами, фольгою, обернути в целофан.Особливу радість принесе іменний подарунок.
- Поверхню отриманої ємності слід обережно відшліфувати наждачним папером (нульовкою).
- Після цього покриваємо білою непрозорою фарбою всю поверхню. Якщо є олійна, краще використовувати її. Глянцева поверхня виглядає ефектніше. Гуаш та акварель теж підійдуть, але їх треба покривати двома, трьома шарами.
- По висохлій фарбі тонкими штрихами намітити хвилю для червоного поля. Прикладом має бути справжня іграшка, щоб вийшло схоже.
- Нижню частину фарбуємо яскраво-червоним кольором.
- На червоному тлі після висихання малюємо дві краплі білим кольором.
- На білому тлі напис кіндер сюрприз. Щоб вона виглядала акуратно та яскраво, її окремо друкуємо або малюємо на аркуші гарного паперу, та вирізаємо. Різнокольорові літери чи цілі слова акуратно наклеюємо. Добре наклеїти і імя дитини, якій подарунок призначений.
- Надасть особливої урочистості напису глянсовий блиск, приклеєні стрази.
Порада
Іноді використовують етикетки великого розміру або роздруковані на кольоровому принтері.
Як зробити кіндер сюрприз ошатним та таємничим
Якщо загорнути готовий подарунок у блискучу фольгу, великий лист подарункового паперу, він виглядатиме урочисто та ошатно. До того ж ви створите ще одну оболонку, що приховує таємницю. Віддалить час до того моменту, коли стане ясно, що приховано всередині кіндер сюрпризу максі. Інтрига посилить цікавість та нетерпіння.
Верхній папір красиво звязуємо бантом із спеціальних стрічок паперу або атласу.
У готовій ємності з папє-маші треба зробити дверцята. Вирізаємо на тильній стороні прямокутні дверцята. Утримати закритою її допоможуть декоративні банти, одягнені в невеликі отвори (їх легко виконати гострим шилом).
Прикривати стулку можуть маленькі магніти, приховані під квадратиком паперу верхнього шару та дверцята, зафарбовані для маскування.
В отриманий отвір ховаємо іграшки, шоколадні цукерки, листівку з приємним побажанням та добрими словами кохання. Важливо, щоб вага вмісту не була надто великою. Інакше шкаралупа паперового яйця деформується чи порветься. Вся робота буде зіпсована.
Вироб з гіпсових матеріалів
Кіндер сюрприз максі може стати сховищем для дитячих іграшок чи скарбничкою монет. Тоді він має бути міцнішим.
- гіпсову шпаклівку,
- невеликий шпатель,
- робочі рукавички,
- нульову наждачку,
- ножівку,
- малі магнітики 4 шт.
Виготовляємо папє-маше за викладеним вище способом, до пункту створення дверцят. Щоб стіни кіндер стали міцними і рівними, покриваємо паперову основу гіпсовою шпаклівкою і даємо час висохнути. Гіпс розводимо за товарною інструкцією.
Поверхню зачищаємо нульовим наждачним папером, роблячи яйце ідеально гладким. Дверцята вирізаємо ножівкою. Приклеюємо на неї магнітики, щоб зачинялася.
Скарбничка вийде, якщо не робити в ємності дверцята, а пропилити зверху щілину, достатню для монет та великих купюр. Розфарбовуємо, упаковуємо та даруємо!
Кіндери з яєчних лотків
Гіпс можна замінити на папє-маші, виготовлене з яєчних лотків.
- розриваємо вручну, на дрібні частини, яєчні лотки,
- складаємо крихти в тонку наволочку, завязуємо шпагатом,
- поміщаємо у пральну машину,
- проганяємо повний цикл, із температурою 90 градусів,
- дістаємо з наволочки та дробимо,
- змішуємо з клеєм ПВА (1:1), щоб суміш легко ліпилася,
- на основу кіндера наносимо шпателем замість гіпсу отриманий склад, даємо висохнути.
Тверду поверхню шліфуємо, фарбуємо, приклеївши готовий шаблон, пакуємо в подарунковий папір. Дверцята або щілина випилюємо ножівкою.
Почитайте дуже цікава стаття: — Кіндер шоколад
Мега подарунок із шоколаду
Пробуємо зробити велике яйце із шоколаду. У цьому допомагає звичайна повітряна кулька.
- гіркий, чорний шоколад – 14-16 плиток,
- шоколадні плитки білого кольору – 6-8 шт.,
- повітряну кульку,
- кондитерський кульок з тонким наконечником або шприц.
Як робимо яйце кіндер сюрприз своїми руками.
- Гумову кулю промиваємо всередині теплою водою з харчовою содою.
- Просушуємо основу на свіжому повітрі або теплим потоком повітря з фена. Цей прилад сьогодні є у будь-якому будинку.
- Влаштовуємо водяну баню для шоколадних плиток, поділених на дрібні частини. Для цього піалу з десертом поміщаємо в каструлю, на дно якої налита вода і постіль ганчіря. Під дією малого вогню вода кипить, огортає гарячими парами піалу, де тане ласощі. Помішуючи вміст, домагаємось однорідної консистенції.
- Вимикаємо вогонь. Виймаємо ємність із рідкою темно-коричневою масою. Злегка остудити матеріал для створення шкаралупи великого яйця. Рідина має трохи загуснути, але залишатися тягучою.
- Повітряну кульку обережно надягаємо і закріплюємо щільно ниткою або скотчем на наконечник кондитерського кулька або шприца.
- Кулю надуємо до необхідного розміру. Хвостик тимчасово скручуємо, щоб не здувся.
- Шприц або кульок наповнюємо темним розплавленим шоколадом.
- Кульку розкручуємо і впускаємо всередину весь шоколад, поступово, обережно.
- Після того, як шоколадна, тягуча маса, опиниться в кулі, його треба завязати щільно, прибрати убік шприц або кульок з наконечником.
- Тепер потихеньку повертаємо кулю в різні боки, щоб усі стінки добре забарвилися.
- Закінчивши обертання, встановлюємо ємність вертикально. Частина тягучої маси стіче вниз і яйце стане стійким. Гострим кінцем із хвостиком встановлюємо його в банку або піалу та відправляємо в холодильник. Щоб наш сюрприз застиг і затвердів як слід.
- Через 1,5 – 2 години найбільший кіндер витягаємо з холодильника. Тепер працюємо у рукавичках, щоб від дотику теплих рук він не танув.
- Другий солодкий шар білого кольору робимо усередині отриманої форми. Для цього зверху накладаємо глибоку пластикову вазу. Обережно по межі креслимо горизонтальну лінію. Забираємо вазу. По лінії робимо надріз гострим ножем-пилочкою. Він ріже легко, без натиску. Так ми зрізаємо верхівку яйця разом із кулькою. Видаляємо залишки гуми.
- Напівкруглу кришку та глибоку нижню частину всередині змащуємо білим шаром. Плитки розплавляємо заздалегідь вже знайомим способом, або в мікрохвильовій печі. Після нанесення другого шоколадного шару знову охолоджуємо у холодильнику дві частини подарунка.
- Після остаточного охолодження тверду шкаралупу заповнюємо через верхній отвір невеликими та легкими сюрпризами.
- Кришку прикладаємо до нижньої частини і приклеюємо її по шву тягучим чорним шоколадом, що залишився. Шов заповнюємо шприцом, ідеально гладким робимо за допомогою широкого гарячого ножа.
Подарунок готовий! Залишається загорнути його у фольгу або подарунковий папір, прикрасити наклейками логотипу, що впізнається, мальовничими бантами. На папір приклеїти привабливе фото, очі, обличчя ляльки. Обмежень фантазії немає.
Мега великий Кіндер із шоколаду
Якщо пощастить купити у супермаркеті мега велику силіконову форму для кіндера із шоколаду, виготовлення стане зовсім простим.Всі інгредієнти будуть такими ж, як викладено вище.
Замість надувної кулі, розплавленим шоколадом покриваємо внутрішні частини двох половинок форми. Після застигання двох шарів, заповнюємо ємність легкими іграшками, сувенірами, смаком і заклеюємо рідким складом. Іноді достатньо провести по шву широким гарячим ножем, щоб спаяти дві частини ідеальним швом.
Ошатну упаковку прикрашаємо брендовим логотипом та доставляємо незабутню радість дітям.
Як зробити кіндер з бісквіту
Приготуємо торт Кіндер сюрприз. Впізнавану хвилю зобразить солодка мастика. Усередині великого подарунка яйцеподібної форми сховаємо іграшку, шоколадки, звичайні кіндери.
Список необхідних продуктів для тестування:
- розмякшене селянське масло 310 г,
- цукор-пісок – 310 г,
- яйця курячі – 6 шт.,
- сметана жирна – 310 г,
- кухонна сіль – на кінчику ножа,
- борошно тонкого помелу – 400 г,
- розпушувач – 20 г.
- цукор-пісок – 110 г,
- сир нежирний – 210 г,
- вершки жирні – 210 мл,
- ваніль пакетик.
Може вам цікаво буде дізнатися, як зробити букет із кіндерів для дитини своїми руками: 7 ідей.
- маршмерллоу 210 г,
- сік 1 лимона,
- пудра цукрова – 1,5 склянки,
- харчові барвники – білий та червоний (за бажанням, різні),
- крохмаль – за смаком.
Найбільший їстівний подарунок у формі брендового яйця зберемо поетапно з бісквіту. У супермаркеті можна тепер купити готове тісто, але багато хто воліє робити це своїми руками із домашніх продуктів.
- Мяку олію перетираємо з сипучим цукром.
- Розбивши сирі яйця, відокремлюємо білки від жовтків.
- Збиваємо жовтки з|із| масляною сумішшю.
- Додаємо сметану та збиваємо повторно.
- Окремо із трохи підсолених білків, міксером створюємо густу піну.
- Третю частину білкової піни зєднуємо з масляно-жовтковою сумішшю, перемішавши.
- Борошно з розпушувачем всипаємо порціями, перемішуємо.
- Наприкінці додаємо білки, змішуючи всі разом.
- Сталевий лист застилаємо пергаментом і виливаємо на нього тісто.
- У розігрітій духовці заздалегідь випікаємо 1-2 коржі, за 35-45 хвилин.
- За картонним лекалом вирізаємо з коржів форму на велике яйце.
- У нижньому коржі вирізаємо ділянку, достатню для подарунка.
- Приготований сюрприз ховаємо у пластикову коробочку. Обертаємо її харчовою плівкою, кілька разів, і розміщуємо у виготовленні.
- Готуємо крем, збиваючи сир із вершками та цукром у піну.
- Крем товстим шаром викладаємо на нижній корж. Якщо коробка не зайняла всі виїмки, обрізками бісквіту з кремом заповнюємо весь простір, щоб не було видно те, що всередині захований подарунок.
- Зверху накладаємо другий бісквіт та третій, за потребою.
- Гострим ножем надаємо торт форму яйця, обрізаючи зайве. Крихти змішуємо з кремом і заповнюємо щілини, дірки. Обмазуємо весь торт сирною сумішшю, щоб він став гладким.
- Поміщаємо наш унікальний десерт на дві години у холодильник.
Поки бісквіт із кремом застигають у холодильнику, розкочуємо тонким шаром декоративну мастику двох кольорів.
- Маршмерллоу викладаємо в різні миски, додаючи лимонний сік та харчові барвники.
- На 25-30 секунд маршмерлоу ставимо в мікрохвильову піч.
- Барвники розводимо у невеликих порціях горілки, вливаємо у маршмерллоу.
- Склади перемішуємо ложкою, поступово всипаючи цукрову пудру.
- Коли заважати стає важко, мастику викладаємо на чистий стіл засипаний цукровою пудрою, продовжуємо замішувати руками.
- Обернувши дві частини мастики харчовою плівкою, на півгодини прибираємо її на холод.
- Дістаємо білу частину мастики та розкочуємо її на дошці, присипаній крохмалем.
- Білим пластом мастики накриваємо весь торт, зайві частини обрізаємо гострим ножем.
- Червону мастику також розкочуємо на дошці. Вирізаємо з неї хвилю та літери.
- Один бік червоної мастики змочуємо кипяченою водою і приклеюємо її на білу, в широкій частині яйця.
- Також приклеюємо на біле тло літери, викладаючи напис кіндер сюрприз. На червону хвилю приклеюємо дві білі краплі.
Якщо застосувати кілька барвників і зробити різнокольорові літери, торт практично виглядатиме як фірмовий однойменний десерт. З фірмовими наклейками, смужками штрих-коду. Тут все залежить від бажання та можливостей виробника.
Коржі маємо як половину яйця, що лежить на боці. Але можна вирізати колами різного діаметру, вибудовуючи як пірамідку та прикрити опуклою кришкою. Усередині розмістити шоколадки, цукерки. Такий тортик буде виглядати як величезне яйце, поставлене на тато, вертикально. Упакувати в яскравий папір, готову фірмову обгортку.
Підсумок
Сувенір, зроблений власноруч, принесе величезну радість одержувачу. Творіть, дерзайте!