Categories: Новини

Як зробити білу підливу для м'яса

Як загустити підливу з мясом?

Пасероване борошно Це ефективний і доступний спосіб загустити підливу, яку використовують і досвідчені господині, і кухарі в ресторанах. Принцип роботи: пасерування зменшує присутність клейковини. Соус стає густішим, але рівно настільки, щоб не перетворитися на клейстер. Поєднання: будь-який непрозорий соус.

Як зробити густу підливу без борошна?

Загустити підливу можна крохмалем, розведеним у холодній воді. Крохмаль не застигає у тарілці і не змінює колір мясний підливи. Можна додати замість борошна молочні вершки, якщо їхня жирність більше 30%. Чим жирніші використовуються вершки, тим краще загусне соус.

admin

Recent Posts

Что такое Биткоин и почему он стал самой популярной криптовалютой?

Биткоин — первая и наиболее известная криптовалюта, которая существенно изменила подход к деньгам и финансовым…

5 днів ago

Канілірована сітка: чому обрати в «Парк Плюс»?

Канілірована сітка — це універсальний матеріал, який чудово підходить для облаштування огорож, будівництва та навіть…

2 тижні ago

Покрівля для комерційних будівель: Чому варто обрати Tegola Canadese?

При будівництві або реконструкції комерційних будівель вибір покрівельного матеріалу є одним із найважливіших рішень. Правильно…

2 тижні ago

Сімейний гриль-ресторан на ВДНГ: ідеальне місце для відпочинку та свят

Атмосферний гриль-ресторан на ВДНГ HayLoft 2.0 — це місце, де ви можете насолоджуватися смачною їжею,…

2 тижні ago

Українські недорогі твердопаливні котли

Твердопаливні котли є важливим елементом опалювальних систем для багатьох українських домогосподарств. Вони працюють на різних…

2 тижні ago

LMS навчання: особливості та переваги

У світі, де навчання стає все більш важливим елементом професійного та особистого розвитку, LMS (Learning…

1 місяць ago