Categories: Новини

Як зробити білу підливу для м'яса

Як загустити підливу з мясом?

Пасероване борошно Це ефективний і доступний спосіб загустити підливу, яку використовують і досвідчені господині, і кухарі в ресторанах. Принцип роботи: пасерування зменшує присутність клейковини. Соус стає густішим, але рівно настільки, щоб не перетворитися на клейстер. Поєднання: будь-який непрозорий соус.

Як зробити густу підливу без борошна?

Загустити підливу можна крохмалем, розведеним у холодній воді. Крохмаль не застигає у тарілці і не змінює колір мясний підливи. Можна додати замість борошна молочні вершки, якщо їхня жирність більше 30%. Чим жирніші використовуються вершки, тим краще загусне соус.

admin

Recent Posts

Дизайн котеджів та котеджних містечок: сучасні підходи та стилі

Сучасне котеджне містечко – це не просто сукупність будинків. Це втілення мрії про комфортне заміське…

12 години ago

Оконный отлив: зачем нужен и как выбрать

Оконные отливы – это важная деталь, которая помогает защитить окна и стены от негативного влияния…

12 години ago

СТО Харьков: Качественное обслуживание автомобилей в вашем городе

Харьков — крупный мегаполис, где ежедневно передвигается огромное количество автомобилей. Для поддержания их в исправном…

1 день ago

Чоловіча куртка The North Face: надійність, стиль та функціональність

Куртка the north face чоловіча давно зарекомендувала себе як один із найбільш надійних і стильних…

2 дні ago

Качественное постельное белье – преимущества покупки онлайн

Качественное постельное белье — это долгосрочная инвестиция в комфорт, здоровье и эстетическое удовольствие, тогда как…

3 дні ago

Почему выгодно покупать чехлы для телефонов оптом?

В условиях стремительно развивающегося рынка мобильных аксессуаров покупка чехлов для телефонов оптом становится всё более…

5 днів ago