Також броколі можна заморозити і напіввареному вигляді. Для цього відваріть суцвіття в підсоленій воді протягом 5 хвилин після закипання, потім злийте воду, а капусту охолодіть та обсушіть. Потім також розкладіть пакети або контейнери.Feb 24, 2022
Надіслати суцвіття в окріп. Бланшувати трохи більше 2 хвилин. З окропу перекласти броколі у тазик з водою та кубиками льоду. Це дозволить не втратити насичений колір овочів.
Але ще краще, якщо у холодильнику є зона свіжості з контейнером, в якому підтримується високий рівень вологості. За таких умов броколі може зберігатися набагато довше. Наприклад, у секції BioFresh від Liebherr вона може залишатися свіжою до 13 днів, а у звичайній холодильній камері не більше 5.
Закипятити в каструльці, що підходить за обсягом, воду і опустити в неї шматочки. броколі. Довести воду до закипання та бланшувати суцвіття близько 1 хвилини. Потім виловити броколі та перекласти на сито. Воду від варіння капусти не виливати вона ще знадобиться.