Categories: Новини

Як сушити мінтай у сушарці?

Тушки мінта попередньо розморожують і обробляють на філе, після чого мясо нарізають на смужки або брусочки однакового розміру. Розмір брусочків у середньому повинен становити 15 см завдовжки і 1 см завширшки, що дозволить продукту ідеально просолитися та підсушитись за короткий час.

25 хвилин Залежно від способу варіння мінтай буде готовий за 10–25 хвилин. Ще на якийсь час впливає розмір риби: чим вона менша, тим швидше звариться.

Як свіже мясо, так і сушене, містить велику кількість білка, а за вмістом йоду та селену мінтай перевершує багато інших пород риб. Також у ньому багато цинку, магнію, сірки, калію, фосфору та натрію, інших мікроелементів, необхідних нашому організму.

admin

Recent Posts

Проект коттеджа от NsdGroup: ваш идеальный дом

Компания NsdGroup предоставляет полный спектр услуг по проектированию и строительству коттеджей, обеспечивая индивидуальный подход к…

1 день ago

Mobile Proxies, Pricing and GEOs, OpenVPN for Windows

Mobile proxies are an essential tool for businesses and individuals who require secure, reliable, and…

6 днів ago

Канілірована сітка: чому обрати в «Парк Плюс»?

Канілірована сітка — це універсальний матеріал, який чудово підходить для облаштування огорож, будівництва та навіть…

3 тижні ago

Покрівля для комерційних будівель: Чому варто обрати Tegola Canadese?

При будівництві або реконструкції комерційних будівель вибір покрівельного матеріалу є одним із найважливіших рішень. Правильно…

3 тижні ago

Сімейний гриль-ресторан на ВДНГ: ідеальне місце для відпочинку та свят

Атмосферний гриль-ресторан на ВДНГ HayLoft 2.0 — це місце, де ви можете насолоджуватися смачною їжею,…

3 тижні ago

Українські недорогі твердопаливні котли

Твердопаливні котли є важливим елементом опалювальних систем для багатьох українських домогосподарств. Вони працюють на різних…

3 тижні ago