Коли солити крупи У більшості випадків спецію кладуть у воду на початку варіння, а потім додають крупи. Їхні зерна тверді — потрібен час, щоб розмякшитися, увібрати мінерал і повністю розкрити смак. Ця рекомендація стосується і методу, коли відварена крупа відкидається на друшляк і промивається.
Нагрійте воду чи молоко. Коли рідина почне закипати, додайте пластівці або крупу, підсолоджувач та щіпку солі. Помішуючи, доведіть кашу до кипіння і зменшіть вогонь.
Щоб не пересолити, треба завжди солити руками, пальцями, акуратно. Не з ложки, не із сільнички, а тільки пальцями, тоді ти точніше відчуватимеш скільки солі потрібно взяти і не помилишся.
На одну склянку крупи вистачить половини чайної ложки солі чи навіть трохи менше. Однак завжди краще орієнтуватися на власний смак. Після цього крупу потрібно доварити, але вогонь варто зробити повільним. Готуватиметься гречка близько 20 хвилин.
Як підключити світильник із вимикачем? Спочатку до неї необхідно підвести загальний кабель живлення, а потім інші дроти, що йдуть до вимикача і лампочки. Один провід світильника зєднується з нульовою жилою
Суп одна з найпопулярніших і корисних страв: він втамовує голод, насичує організм корисними речовинами і просто тішить своїм ароматом. Однак іноді хочеться додати в суп щось особливе, надати йому
Нерест густери починається пізно, б. ч. після закінчення нересту ляща в наприкінці травня або на початку червня, на півдні дещо раніше. Починається нерест наприкінці травня при температурі води 16-17