Поставте палицю ковбаси гострим кінцем під струмінь холодної води на 1 хвилину. Потім знову спробуйте очистити. Цей спосіб підійде для сосисок або сарделок. Якщо цей спосіб не допоміг обдайте кінець палиці окропом. 11 жовт. 2023р.
Як швидко очистити ковбасу від оболонки?
Зміст:
0:00Рекомендований кліп 44 сек.Як швидко та легко почистити сирокопчену ковбасу. YouTubeПочаток рекомендованого кліпуКінець рекомендованого кліпу
Як швидко очистити копчену ковбасу?
0:05Рекомендований кліп 55 сек.
Чи можна варити копчену ковбасу у воді?
ВЕРХ ПЕЧІ. Додайте ковбасу в 2-3 дюйми окропу . Гасити 10-12 хвилин.
VKUSNO.plus
Як легко та швидко очистити сирокопчену ковбасу
Хитрість господарок: як швидко очистити ковбасу від шкірки, яка важко знімається
Підпишись на Hyser.com.ua у Google News! Тільки найяскравіші новини!
Однак є методи, які допоможуть швидко зняти шкірку з ковбас та сосисок. Докладніше про це інформує РБК-Україна.
Штучну плівку відокремити можна без проблем, якщо при упаковці використовувалася звичайна клейонка або харчовий целофан. Але якщо шкірка прилипає, то, значить, використовували інші технології та матеріали – білкові, колагенові, целюлозні, фібруозні плівки. І ці види упаковок використовуються на дорогих і якісніших продуктів.
А ще можуть використовувати синтетичні оболонки з пропілену і поліаміду. У них немає нічого натурального та в їжу вживати їх не можна.
Для швидкого очищення ковбаси потрібно відрізати хвостик та акуратно підчепити гострим ножем шкірку, а потім її видалити.Якщо вона не знімається, необхідно ковбасу направити гострим кінцем під струмінь холодної води на хвилину. Потім знову слід спробувати очистити. Даний метод більше підходить для сосисок або сарделок.
Якщо і це не допомогло, значить потрібно все зробити так само, лише з гарячою водою. А якщо й гаряча вода не допомогла – тоді потрібна пара.
Що ж до сировяленої ковбаси, то її можна покласти на 30 хвилин у морозильну камеру, а потім оболонка швидко знімається.
Після того, як шкірка була успішно знята, потрібно сполоснути виріб проточною водою і тільки потім приступати до споживання.
Читайте також: