прогрійте спіраль дочекайтеся, щоб вона змінила колір до оранжевого відтінку, помістіть розпечену спіраль під струмінь холодної води – через різку зміну температури нагар відвалиться сам собою, без механічного впливу.
Яку б рідину ви не використовували, сукралоза, що горить, надаватиме їй смак паленого цукру. Чим більше ви парите, тим швидше утворюється скоринка. Її ще називають нагаром. Через те, що в наші дні вейпери використовують більше жижі, ніж будь-коли, нагар став серйозною проблемою.
У процесі використання койл покривається нагаром, який утворюється при нагріванні рідини у вейпі, а також через регулярні високоамплітудні температурні дії койл швидко приходить в непридатність. В цьому випадку здійснюється заміна нагрівальних елементів.