Рамен це японська локшина, яка давно вже знайшла своїх шанувальників у всьому світі. Цю страву можна приготувати самостійно вдома за допомогою доступних інгредієнтів. Гострий рамен популярний різновид цієї страви, яка відрізняється виразним смаком і ароматом, що запамятовується.
Заварювати гострий рамен досить легко. Головним інгредієнтом, основою для будь-якого рамена, є локшина, яка може бути як готова, так і приготовлена власноруч. Важливим елементом будь-якого гострого рамена є соус чи паста. Також для створення гострого смаку часто використовуються прянощі, спеції та гострий перець.
Щоб приготувати гострий рамен, потрібно спочатку відварити локшину. Локшину потрібно відварити у великій кількості води до стану альденте, тобто вона повинна бути приємно пружною на дотик. Після цього локшину слід перекласти в тарілку з холодною водою, щоб вона трохи охолола і не втратила пружність.
складові | Кількість |
---|---|
Гострий рамен | 1 пакет |
Вода | 500 мл |
Морква | 1 шт |
Перець чилі | 1 шт |
Зелена цибуля | 2-3 стебла |
Сіль | за смаком |
Перець | за смаком |
Соєвий соус | за смаком |
Як правильно заварювати рамен?
Кидаєш суху локшину з пачки в киплячу воду і варити на 3-4 хвилини. Потім додаєш звідти всі приправи і тримаєш на слабкому вогні близько двох хвилин. Переливаєш трохи бульйону в глибоку тарілку, закидаєш туди локшину, а зверху прикрашаєш нарізаними заздалегідь овочами чи зеленню. Готово!
Скільки потрібно варити рамен?
Суп рамен готувати 8:00. На різних етапах суп сумарно варити 7,5 години.
Як заварювати рамен Samyang?
Якісний та високоенергетичний продукт із гострим смаком. Популярна серед любителів корейських страв. Спосіб приготування: відкрити кришку наполовину, дістати пакетики із приправами. Локшину залити окропом до лінії, вказаної всередині чашки, закрити кришкою на 4-5 хвилин.