Categories: Новини

Як правильно засолити рибу на тривале зберігання?

Мокрий засол риби Щоб надати рибі особливий, ніжний смак, до сіль додають столову ложку цукрового піску з розрахунку ложка на кілограм. на рибу кладуть деревяний кружок, а зверху важкий гніть. Через день-два розсіл (тузлук), що утворився, покриває всю рибуУ прохолодному місці вона добре зберігається.

Термін придатності солоної риби залежить від відсотка утримання солі та упаковки. Слабосолона риба домашнього приготування зберігається не більше 3 діб, риба середнього посолу – до 15 діб, міцного посолу – до 1 місяця. Солона риба у вакуумних упаковках має термін придатності 1 місяць.

У холодильнику Середньосолоний продукт зберігається протягом 2-х тижнів, а при приміщенні риби у концентрований соляний розчин термін придатності збільшується до місяця. Ще один спосіб продовжити термін придатності – використання вакуумного пакування.

admin

Recent Posts

Будівельні матеріали: Різноманіття, Якість та Доступність

Будівництво та ремонт – це важливі етапи в житті кожного власника житла. Вибір матеріалів і…

2 дні ago

Зовнішні жорсткі диски: найкраще рішення для зберігання даних

У сучасному світі зберігання інформації стало важливою частиною нашого повсякденного життя. Як для особистих, так…

2 дні ago

Проект коттеджа от NsdGroup: ваш идеальный дом

Компания NsdGroup предоставляет полный спектр услуг по проектированию и строительству коттеджей, обеспечивая индивидуальный подход к…

3 дні ago

Mobile Proxies, Pricing and GEOs, OpenVPN for Windows

Mobile proxies are an essential tool for businesses and individuals who require secure, reliable, and…

1 тиждень ago

Канілірована сітка: чому обрати в «Парк Плюс»?

Канілірована сітка — це універсальний матеріал, який чудово підходить для облаштування огорож, будівництва та навіть…

3 тижні ago

Покрівля для комерційних будівель: Чому варто обрати Tegola Canadese?

При будівництві або реконструкції комерційних будівель вибір покрівельного матеріалу є одним із найважливіших рішень. Правильно…

3 тижні ago