Як правильно використовувати агар агар у кулінарії?
Технологія використання агар-агару Агар-агар розводять у різних гарячих рідинах, це може бути вода, бульйон, сік, молоко. Після цього масу ретельно розмішують і дають настоятися 15 хвилин. Далі необхідно довести рідину до кипіння, при цьому постійно помішуючи. Агар-агар повинен повністю розчинитись.Jul 29, 2015
Щоб розвести агарагар, додайте його у теплу рідину (воду, фруктовий сік, бульйон) у співвідношенні 1 ч. л. на склянку рідини та залиште на 15 хвилин для набухання. Потім доведіть рідину до кипіння постійно помішуючи.
Варити суміш не потрібно, тому при появі перших ознак кипіння, зніміть майбутнє желе з агаром з вогню. Для приготування деяких видів страв загусник слід попередньо розчинити у воді, а потім зєднувати з іншими інгредієнтами.
Агар сильніше желатину, тому на 1 літр рідини потрібно всього 8 грам загусника. Якщо ви використовуєте кислі фрукти, сік чи вино, то потрібно використовувати більше агара: 13 грам на 1 літр рідини.
Відмінності птеригопліхта і анциструса Відрізняється та забарвлення цих двох видів. Анциструси мають темне тіло з маленькими білими крапками. У птеригопліхтів тіло світле, на ньому щільно розташовуються великі плями, що нагадують
Інтернет є невідємною частиною нашого повсякденного життя. Для підключення до мережі зазвичай використовують маршрутизатори, які забезпечують розподіл сигналу Wi-Fi по всьому будинку або офісу. Однак іноді виникають ситуації, коли відсутній
З появою піни оберти міксера збільште до максимуму і, коли піна стане пишною, поступово, дощем, введіть цукор. Після цього збивайте білки до розчинення цукру, але не більше 5-6 хвилин.03-May-2018 Для