Categories: Новини

Як правильно приготувати рагу з індички?

Які спеції добре для індички?

СПЕЦІЇ ДЛЯ ЗАПІЧЕНОЇ ІНДЕЙКИ У процесі приготування мяса вибраним способом використовують спеції: сіль, суміш перців, часник, кріп, петрушку, розмарин, чебрець, базилік, імбир, гвоздику, каррі, цедра цитрусових. Цікавим буде смак страви, якщо до мяса додати апельсин, яблука, волоські горіхи.

У чому можна замаринувати індичку?

Найпростіший спосіб приготувати маринад для індички використовувати те, що під рукою. Це сіль, спеції, олія та лимонний сік. Останній може бути як свіжим, так і заготовкою магазину. Маринувати в спеціях краще мясо, порізане на шматочки або окремі частини індички філе, стегна, гомілки або крила.

admin

Recent Posts

Будівельні матеріали: Різноманіття, Якість та Доступність

Будівельні матеріали – це основа будь-якого будівельного проекту, чи то ремонт, чи нове будівництво. Вибір…

43 хвилини ago

Зовнішні жорсткі диски: найкраще рішення для зберігання даних

У сучасному світі зберігання інформації стало важливою частиною нашого повсякденного життя. Як для особистих, так…

55 хвилин ago

Проект коттеджа от NsdGroup: ваш идеальный дом

Компания NsdGroup предоставляет полный спектр услуг по проектированию и строительству коттеджей, обеспечивая индивидуальный подход к…

1 день ago

Mobile Proxies, Pricing and GEOs, OpenVPN for Windows

Mobile proxies are an essential tool for businesses and individuals who require secure, reliable, and…

6 днів ago

Канілірована сітка: чому обрати в «Парк Плюс»?

Канілірована сітка — це універсальний матеріал, який чудово підходить для облаштування огорож, будівництва та навіть…

3 тижні ago

Покрівля для комерційних будівель: Чому варто обрати Tegola Canadese?

При будівництві або реконструкції комерційних будівель вибір покрівельного матеріалу є одним із найважливіших рішень. Правильно…

3 тижні ago