Categories: Новини

Як правильно приготувати котлети з лосятини?

Чи потрібно вимочувати мясо лося для фаршу?

Страви з лосятини: як здивувати своїх гостей А все по тому, що це таке червоне мясо, воно за своєю структурою жорсткіше, а також має яскравіший аромат. Ось тому перед приготуванням таке мясо потрібно ретельно вимочити, обовязково замаринувати перед термічною обробкою..

Що потрібно зробити, щоб котлети не розвалювалися?

Щоб фарш не розвалювався, до нього потрібно додавати жир – приблизно 30 г на кожні 100 г мяса. Саме без жиру котлети можуть вийти сухими та крихкими. При цьому більша частина жиру витопиться при жарінні, а котлета залишиться соковитою. Ще один секрет додати на 100 г фаршу 10-15 мл газованої води.

admin

Recent Posts

Сезонна установка вікон: коли найкращий час для монтажу

Багатьох хвилює питання, чи можлива установка вікон зимою, адже зазвичай зовнішні монтажні роботи виконують у…

1 день ago

Топ доступных смартфонов с лучшими характеристиками экрана

Качество дисплея — один из ключевых факторов при выборе смартфона. Яркость, контрастность, разрешение и другие…

1 день ago

Меблі для кабінету керівника: Елегантність, комфорт і функціональність

Кабінет керівника — це не лише робоче приміщення, але й місце, яке відображає статус і…

1 день ago

Печем вкусные блины: как выбрать хорошую муку

Блины — универсальное блюдо, которое можно приготовить как на завтрак, так и на ужин, подав…

2 дні ago

Проєкти таунхаусів в Україні: Нові можливості для комфортного життя

Сучасне житло стає все більш популярним серед українців, і одним із найбільш привабливих варіантів є…

6 днів ago

Прокат (аренда) беговых дорожек для эффективных тренировок дома

Прокат беговых дорожек для эффективных тренировок дома Беговая дорожка — это один из самых универсальных…

6 днів ago