Categories: Новини

Як правильно коптити гарячим способом?

Метод гарячого копчення передбачає термічну обробку продуктів димом від тліючої тріски. Процес проходить у замкнутому просторі: на дно коптильні гарячого копчення кладеться тріска, над нею розміщуються продукти (їх можна укладати шарами на спеціальну решітку або підвішувати на гачках).

За рахунок гідрозатвору також кисень не потраплятиме в камеру копчення. Це гарантує, що тріска не горітиме, а повільно тлітиме на дні коптильні. При використанні коптильні на природі заливати воду гідрозатвор необовязково, але вкрай бажано.

3 години Зазвичай продукти коптять у коптильні гарячого копчення 1-3 години (час готування залежить від типу продукту та особливостей коптильні). Температура диму в коптильні становить 60-80 градусів Цельсія, якщо використовуються продукти після часткового приготування варінням, або 80-100 градусів, якщо використовуються сирі продукти.

admin

Recent Posts

Будівельні матеріали: Різноманіття, Якість та Доступність

Будівництво та ремонт – це важливі етапи в житті кожного власника житла. Вибір матеріалів і…

2 дні ago

Зовнішні жорсткі диски: найкраще рішення для зберігання даних

У сучасному світі зберігання інформації стало важливою частиною нашого повсякденного життя. Як для особистих, так…

2 дні ago

Проект коттеджа от NsdGroup: ваш идеальный дом

Компания NsdGroup предоставляет полный спектр услуг по проектированию и строительству коттеджей, обеспечивая индивидуальный подход к…

3 дні ago

Mobile Proxies, Pricing and GEOs, OpenVPN for Windows

Mobile proxies are an essential tool for businesses and individuals who require secure, reliable, and…

1 тиждень ago

Канілірована сітка: чому обрати в «Парк Плюс»?

Канілірована сітка — це універсальний матеріал, який чудово підходить для облаштування огорож, будівництва та навіть…

3 тижні ago

Покрівля для комерційних будівель: Чому варто обрати Tegola Canadese?

При будівництві або реконструкції комерційних будівель вибір покрівельного матеріалу є одним із найважливіших рішень. Правильно…

3 тижні ago