Categories: Новини

Як обробляють тушки курей?

Для потрошення роблять поздовжній надріз черевної порожнини від кіля до ануса. Через отвір, що утворився, видаляють шлунок, печінку, сальник, легені і нирки, а зоб і стравохід видаляють через горловий отвір. Після потрошення вирізають анальний отвір та ділянки мякоті, просочені жовчю.

Після вибою курку обскубують, видаляють нутрощі і промивають у холодній воді. Далі тушка повинна дозріти та придбати належні смакові якості, тому що відразу після забою мясо стає жорстким. Для цього її залишають остигати при кімнатній температурі протягом 6-8 годин.

Зняття оперення Перед зняттям оперення птицю піддають тепловій обробці (ошпарювання). Ошпарювання – занурення птиці у ванну теплової обробки з активно циркулюючою водою з метою ослаблення звязку між пером та шкірою, після чого піря без особливих зусиль видаляють за допомогою автоматів.

admin

Recent Posts

Канілірована сітка: чому обрати в «Парк Плюс»?

Канілірована сітка — це універсальний матеріал, який чудово підходить для облаштування огорож, будівництва та навіть…

1 день ago

Покрівля для комерційних будівель: Чому варто обрати Tegola Canadese?

При будівництві або реконструкції комерційних будівель вибір покрівельного матеріалу є одним із найважливіших рішень. Правильно…

2 дні ago

Сімейний гриль-ресторан на ВДНГ: ідеальне місце для відпочинку та свят

Атмосферний гриль-ресторан на ВДНГ HayLoft 2.0 — це місце, де ви можете насолоджуватися смачною їжею,…

3 дні ago

Українські недорогі твердопаливні котли

Твердопаливні котли є важливим елементом опалювальних систем для багатьох українських домогосподарств. Вони працюють на різних…

6 днів ago

LMS навчання: особливості та переваги

У світі, де навчання стає все більш важливим елементом професійного та особистого розвитку, LMS (Learning…

3 тижні ago

Чому дипломи закордонних вузів мають світову цінність

Сьогодні дипломи закордонних університетів, таких як Великобританія, Канада, Нідерланди та США, є символом високої якості…

3 тижні ago