Categories: Новини

Як обробляють тушки курей?

Для потрошення роблять поздовжній надріз черевної порожнини від кіля до ануса. Через отвір, що утворився, видаляють шлунок, печінку, сальник, легені і нирки, а зоб і стравохід видаляють через горловий отвір. Після потрошення вирізають анальний отвір та ділянки мякоті, просочені жовчю.

Після вибою курку обскубують, видаляють нутрощі і промивають у холодній воді. Далі тушка повинна дозріти та придбати належні смакові якості, тому що відразу після забою мясо стає жорстким. Для цього її залишають остигати при кімнатній температурі протягом 6-8 годин.

Зняття оперення Перед зняттям оперення птицю піддають тепловій обробці (ошпарювання). Ошпарювання – занурення птиці у ванну теплової обробки з активно циркулюючою водою з метою ослаблення звязку між пером та шкірою, після чого піря без особливих зусиль видаляють за допомогою автоматів.

admin

Recent Posts

Сезонна установка вікон: коли найкращий час для монтажу

Багатьох хвилює питання, чи можлива установка вікон зимою, адже зазвичай зовнішні монтажні роботи виконують у…

14 години ago

Топ доступных смартфонов с лучшими характеристиками экрана

Качество дисплея — один из ключевых факторов при выборе смартфона. Яркость, контрастность, разрешение и другие…

16 години ago

Меблі для кабінету керівника: Елегантність, комфорт і функціональність

Кабінет керівника — це не лише робоче приміщення, але й місце, яке відображає статус і…

16 години ago

Печем вкусные блины: как выбрать хорошую муку

Блины — универсальное блюдо, которое можно приготовить как на завтрак, так и на ужин, подав…

2 дні ago

Проєкти таунхаусів в Україні: Нові можливості для комфортного життя

Сучасне житло стає все більш популярним серед українців, і одним із найбільш привабливих варіантів є…

6 днів ago

Прокат (аренда) беговых дорожек для эффективных тренировок дома

Прокат беговых дорожек для эффективных тренировок дома Беговая дорожка — это один из самых универсальных…

6 днів ago