Спочатку глибоко вдихніть і трохи нахиліть голову назад. Піднесіть келих до губ і пийте, не ковтаючи. Як тільки ви почнете здійснювати ковтальні рухи, пиво виливатиметься з рота. Горло має бути розслабленим.
Запивай алкоголь негазованою водою або колою, яку слід добре розмішати в склянці, щоб з неї вийшов газ. Кофеїн, що міститься в колі, буде тверезити, а велика кількість випитої неалкогольної рідини дозволить довше не пяніти від горілки.
Наливають пиво під кутом, в центр келиха, тримаючи пляшку на висоті понад 3 см від краю. Пиво обовязково має бути з піною, за нею визначають якість напою. В ідеалі вона має бути густою, міцною, майже без бульбашок повітря. При наливанні слід уникати збовтування та переливів в інший посуд.