Categories: Новини

Як інакше називається меренга?

Головна різниця між безе і меренгою полягає в тому що: безе – це густий крем із яєчних білків, збитих із цукром меренга – це висушене в духовці печиво, виготовлене з безе.

Меренга виникла випадково! Одна з легенд свідчить, що кондитер Гаспаріні зі швейцарського міста Майрінген (нім. Meiringen) — звідки й пішла назва, і де була вперше вигадана та випечена ця насолода! Так ось Гаспаріні якось так захопився збиванням білків, що вони перетворилися на круту піну.

У порівнянні можна зрозуміти, що це те саме. Очевидно, що безе і меренга абсолютно нічим не відрізняються. Це різні назви одного десерту, головна різниця між безе і меренгою Технологія приготування. А ось у неприготовленому вигляді меренгу найчастіше називають безе.

admin

Recent Posts

Mobile Proxies, Pricing and GEOs, OpenVPN for Windows

Mobile proxies are an essential tool for businesses and individuals who require secure, reliable, and…

3 дні ago

Канілірована сітка: чому обрати в «Парк Плюс»?

Канілірована сітка — це універсальний матеріал, який чудово підходить для облаштування огорож, будівництва та навіть…

2 тижні ago

Покрівля для комерційних будівель: Чому варто обрати Tegola Canadese?

При будівництві або реконструкції комерційних будівель вибір покрівельного матеріалу є одним із найважливіших рішень. Правильно…

2 тижні ago

Сімейний гриль-ресторан на ВДНГ: ідеальне місце для відпочинку та свят

Атмосферний гриль-ресторан на ВДНГ HayLoft 2.0 — це місце, де ви можете насолоджуватися смачною їжею,…

2 тижні ago

Українські недорогі твердопаливні котли

Твердопаливні котли є важливим елементом опалювальних систем для багатьох українських домогосподарств. Вони працюють на різних…

3 тижні ago

LMS навчання: особливості та переваги

У світі, де навчання стає все більш важливим елементом професійного та особистого розвитку, LMS (Learning…

1 місяць ago