Categories: Новини

Скільки солі та цукру для засолювання червоної риби?

Для приготовлення риби даним способом треба перемішати дві столові ложки солі, з однією столовою ложкою цукру і натерти 1 кг. червоної риби цією посолною сумішшю з усіх боків. Шматок риби треба запакувати в харчову плівку і прибрати в холодильник на 1 день. Після цього риба буде повністю готова.

на 1 кг риби – сіль 2 ст. л., цукор 1 ст. л. (ложки без гірки, але трохи більше ніж під ніж) та десертна (неповна ст.

Процес посолу займає щонайменше 12 годин, але найкращий результат буде за добу. Якщо тримати рибу під сіллю довше, швидше за все, вона вийде пересоленою. Сіль, до речі, краще використовувати велику: дрібна кухонна швидше годиться на столі, щоб довести до смаку готову страву.

admin

Recent Posts

Проектирование больниц быстрой медицинской помощи – ответственная задача

Это действительно непростая задача, которая выходит за рамки обычного архитектурного мышления. Здесь ключевыми становятся скорость,…

11 години ago

Де замовити таргетовану рекламу, щоб вона спрацювала?

Таргетовану рекламу у соціальних мережах використовує багато дрібних і середніх бізнесів в Україні, і на…

1 день ago

Как выбрать и купить моторное масло Motul: советы и рекомендации

Моторное масло является важнейшей частью поддержания работоспособности автомобиля. Оно обеспечивает смазку движущихся частей двигателя, уменьшает…

3 дні ago

Когда и чем лучше мыть окна в квартире?

Чистые окна, безусловно, делают квартиру светлее и уютнее. Однако, у большинства людей их мытье вызывает…

4 дні ago

Сезонна установка вікон: коли найкращий час для монтажу

Багатьох хвилює питання, чи можлива установка вікон зимою, адже зазвичай зовнішні монтажні роботи виконують у…

6 днів ago

Топ доступных смартфонов с лучшими характеристиками экрана

Качество дисплея — один из ключевых факторов при выборе смартфона. Яркость, контрастность, разрешение и другие…

7 днів ago