Categories: Новини

Скільки потрібно ваніліну для торта?

Зазвичай додають ваніліну на кінчику ножа на 500 г борошна або 500 мл рідини. Я волію користуватися ванільним цукром, його додаю 8г (1 пакетик) на 500 г борошна або 500 мл рідини. Але найкраще аромат у натуральної ванілі. На 500 г борошна вистачить половини стручка.

Загальноприйнятою нормою використання є 1 г ваніліну на 1 кг продукту. Дуже важливо дотримуватися точності, якщо ваніліну додати багато, смачний крем для торта (або інший солодкий виріб) втратить свій смак і стане неприємно-гірким. Простіше, звичайно, використовувати ванільний цукор.

У випічці його змішують з борошном та цукром. Залежно від якості кристалічного ваніліну, на 1 кг готового тесту його може знадобитися від 1 до 10г.

Класичний заварний крем 1 чайна ложка ванільного цукру або дрібка ваніліну, 2 яйця, 500 мл молока, 100 г вершкового масла|мастила|.

admin

Recent Posts

Будівельні матеріали: Різноманіття, Якість та Доступність

Будівництво та ремонт – це важливі етапи в житті кожного власника житла. Вибір матеріалів і…

2 дні ago

Зовнішні жорсткі диски: найкраще рішення для зберігання даних

У сучасному світі зберігання інформації стало важливою частиною нашого повсякденного життя. Як для особистих, так…

2 дні ago

Проект коттеджа от NsdGroup: ваш идеальный дом

Компания NsdGroup предоставляет полный спектр услуг по проектированию и строительству коттеджей, обеспечивая индивидуальный подход к…

3 дні ago

Mobile Proxies, Pricing and GEOs, OpenVPN for Windows

Mobile proxies are an essential tool for businesses and individuals who require secure, reliable, and…

1 тиждень ago

Канілірована сітка: чому обрати в «Парк Плюс»?

Канілірована сітка — це універсальний матеріал, який чудово підходить для облаштування огорож, будівництва та навіть…

3 тижні ago

Покрівля для комерційних будівель: Чому варто обрати Tegola Canadese?

При будівництві або реконструкції комерційних будівель вибір покрівельного матеріалу є одним із найважливіших рішень. Правильно…

3 тижні ago