180 Кава капучіно складається на 1/3 з еспресо, 1/3 гарячого молока та 1/3 молочної піни. Стандартною порцією капучино вважається пять-сім унцій, або 150-180 мілілітрів. Для приготовлення капучино, спінене молоко вливається в еспресо.
Скільки молока потрібно додати до капучино? на 1 частина еспресо вам знадобиться 2 частини молокаполовину якого необхідно збити в піну. Наприклад, на 100 мл еспресо потрібно взяти 200 мл молока. У процесі приготування капучино важливо правильно зварити еспресо.
Скільки молока потрібно для приготування напою? Для капучино потрібно 120 мл молока. Його необхідно збити в пружну дрібну пінку, з текстурою майже не помітною на око. Традиційна пропорція пінки до молочка – 1:1.