Categories: Новини

Скільки часу потрібно варити печінку?

Покладіть печінку та варіть її на повільному або середньому вогні. Після закипання великий шматок приготується за 40–45 хвилин. Невеликі – за 15–20 хвилин. Соліть печінка за 4–5 хвилин до готовності.

Смажити печінка з одного боку приблизно 1 хвилину, після чого перевернути на інший бік і ще трохи обсмажити. Готовність печінки визначається так: при проколювання шматка з нього повинен виділятися прозорий сік. Якщо ж виділяється кров, значить, печінка ще просмажилася недостатньо.

Печінка відварити в підсоленій окропі. Варимо 2-5 хвилин після закипання. Не варто перетравлювати печінка, від цього вона стане жорсткою та гумовою. Готовність печінки можна перевірити розрізавши найбільший шматочок печінки та перевірити її готовність.

admin

Recent Posts

Оценка инвентаря Steam: Удобный сервис от Profilerr.net

Steam – это популярная игровая платформа, где тысячи пользователей собирают коллекции скинов, предметов и других…

4 дні ago

Поради для швидкого отримання фінансової допомоги в надзвичайних ситуаціях

Надзвичайні ситуації можуть трапитися в будь-який момент, і часто вони потребують негайного фінансування. Це можуть…

2 тижні ago

Курьерская доставка цветов по городу Черкассы

Если вы хотите удивить любимого человека, выразить внимание коллеге или поздравить с важным событием, курьерская…

3 тижні ago

Ремонт ДБЖ: Як забезпечити безперебійну роботу вашої техніки

Джерела безперебійного живлення (ДБЖ) є важливим елементом для захисту електроніки від несподіваних відключень електрики та…

3 тижні ago

Що потрібно для отримання категорії А?

Якщо ви завжди мріяли керувати таким видом транспорту, як мотоцикл – головне, що вам потрібно…

3 тижні ago

Косметика для профессионального использования: лучший выбор для специалистов

Для специалистов в сфере красоты и ухода за телом качество и надежность продукции имеют первостепенное…

4 тижні ago