Categories: Новини

Що зробити, щоб горох став м'яким?

Після закипання додайте в горох пару ложок олії. Через 10-15 хвилин після закипання всипте по чайної ложки соди на кожні 2 літри води. Так горох стане мяким вже через 5–7 хвилин.

Прискорює розмякшення гороху у процесі варіння: доливання холодної води, додавання вершкового або олії, що створює парниковий ефект для крупи.

Замочувати цілий горох слід на кілька годин, а найкраще – замочити його на ніч, тоді він звариться швидше. Додайте в горох після закипання кілька столових ложок вершкового масла або тваринного жиру, це прискорить варіння.

Бувають ситуації, коли не було змоги замочити горох заздалегідь, ну чи просто зробити це забули. У цьому випадку можна залити продукт водою і додати чайну ложку харчової соди. Так він набухне і стане мяким набагато швидше. Крім того, після цієї не хитрої маніпуляції, продукт краще засвоїться.

admin

Recent Posts

Будівельні матеріали: Різноманіття, Якість та Доступність

Будівництво та ремонт – це важливі етапи в житті кожного власника житла. Вибір матеріалів і…

4 дні ago

Зовнішні жорсткі диски: найкраще рішення для зберігання даних

У сучасному світі зберігання інформації стало важливою частиною нашого повсякденного життя. Як для особистих, так…

4 дні ago

Проект коттеджа от NsdGroup: ваш идеальный дом

Компания NsdGroup предоставляет полный спектр услуг по проектированию и строительству коттеджей, обеспечивая индивидуальный подход к…

5 днів ago

Mobile Proxies, Pricing and GEOs, OpenVPN for Windows

Mobile proxies are an essential tool for businesses and individuals who require secure, reliable, and…

1 тиждень ago

Канілірована сітка: чому обрати в «Парк Плюс»?

Канілірована сітка — це універсальний матеріал, який чудово підходить для облаштування огорож, будівництва та навіть…

3 тижні ago

Покрівля для комерційних будівель: Чому варто обрати Tegola Canadese?

При будівництві або реконструкції комерційних будівель вибір покрівельного матеріалу є одним із найважливіших рішень. Правильно…

3 тижні ago