Categories: Новини

Що таке режим конвекції у духовці?

Бісквіти, здобу, безе, суфле не варто випікати при конвекції, вони підгорять і не встигнуть підвестися. Відчинені дверцята духовки, навіть ненадовго, порушують режим конвекції, потоки повітря починають циркулювати неправильно, створюються зони, куди конвекція не доходить, отже продукт готується нерівномірно.

Принцип дії конвекційних моделей Як зрозуміти, чи є конвекція у духовціДекілька прикладів:

  1. для соковитого мяса з хрусткою скоринкою на самому початку активується посилена конвекціяпотім потужність потрібно знизити,
  2. для хлібобулочних виробів режим потрібний включати наприкінці, коли всередині тісто вже пропеклося,

Але чи завжди краще випікати на режимі «Конвекція? Насправді ні. Цей режим чудово підходить для випікання пісочного тіста, дріжджової випічки та повітряних бісквітів типу класичного.

admin

Recent Posts

Что такое Биткоин и почему он стал самой популярной криптовалютой?

Биткоин — первая и наиболее известная криптовалюта, которая существенно изменила подход к деньгам и финансовым…

2 дні ago

Канілірована сітка: чому обрати в «Парк Плюс»?

Канілірована сітка — це універсальний матеріал, який чудово підходить для облаштування огорож, будівництва та навіть…

1 тиждень ago

Покрівля для комерційних будівель: Чому варто обрати Tegola Canadese?

При будівництві або реконструкції комерційних будівель вибір покрівельного матеріалу є одним із найважливіших рішень. Правильно…

1 тиждень ago

Сімейний гриль-ресторан на ВДНГ: ідеальне місце для відпочинку та свят

Атмосферний гриль-ресторан на ВДНГ HayLoft 2.0 — це місце, де ви можете насолоджуватися смачною їжею,…

1 тиждень ago

Українські недорогі твердопаливні котли

Твердопаливні котли є важливим елементом опалювальних систем для багатьох українських домогосподарств. Вони працюють на різних…

2 тижні ago

LMS навчання: особливості та переваги

У світі, де навчання стає все більш важливим елементом професійного та особистого розвитку, LMS (Learning…

4 тижні ago