Categories: Новини

Що таке лангет із яловичини?

languette язичок) мясна страва російської кухні у формі тонких витягнутих відбитих і смажених у пануванні шматочків яловичої вирізки. До порції зазвичай входять два шматочки.

рецепт Льезон) і обвалюють у панірувальних сухарях. Взагалі вирізка яловичини ділиться на 3 частини: потовщена (головка), середня та тонка (хвостик). З потовщеної частини нарізають біфштекси, із середньої – філе, а з хвостика лангети.

З тонкої частини вирізки нарізаються стейк філе-міньйон, з товстої частини шатобріан. Головна частина вирізки використовується для виготовлення біфштексу. З тонких скибок виходять лангети.

admin

Recent Posts

Что такое Биткоин и почему он стал самой популярной криптовалютой?

Биткоин — первая и наиболее известная криптовалюта, которая существенно изменила подход к деньгам и финансовым…

22 години ago

Канілірована сітка: чому обрати в «Парк Плюс»?

Канілірована сітка — це універсальний матеріал, який чудово підходить для облаштування огорож, будівництва та навіть…

1 тиждень ago

Покрівля для комерційних будівель: Чому варто обрати Tegola Canadese?

При будівництві або реконструкції комерційних будівель вибір покрівельного матеріалу є одним із найважливіших рішень. Правильно…

1 тиждень ago

Сімейний гриль-ресторан на ВДНГ: ідеальне місце для відпочинку та свят

Атмосферний гриль-ресторан на ВДНГ HayLoft 2.0 — це місце, де ви можете насолоджуватися смачною їжею,…

1 тиждень ago

Українські недорогі твердопаливні котли

Твердопаливні котли є важливим елементом опалювальних систем для багатьох українських домогосподарств. Вони працюють на різних…

2 тижні ago

LMS навчання: особливості та переваги

У світі, де навчання стає все більш важливим елементом професійного та особистого розвитку, LMS (Learning…

4 тижні ago