Якщо душа прагне експериментів, подайте разом із курчам тютюну запечена в духовці картопля. Ну, або зрозумійте щось типу відвареного-тушкованого рису зі смаженою морквою, цибулею, зеленим горошком. Добре підійдуть соління домашні, бочкові, гострі.
Імеретинський варіант подавати курка з протертою ожиною, змішаною з кинзою та товченим часником. Туди можна додати незрілі ягоди винограду. Ще курча тютюну їдять з бажі чи ткемалі. Їдять, звісно ж, руками.
Краще котлету спочатку нарізати, а мясо, що залишилося на ніжці, доїсти, тримаючи кістку за манжетку. Курча тютюну слід є за тією ж схемою, що і звичайну курку, щоправда, цю страву перед подачею ще й поливають спеціальним соусом.