Пивний напій – це те саме пиво, але з вмістом інгредієнтів, які не належать до нормального пива. Логіка проста: вміст нескладених та цукрозміщуючих продуктів більше 20% – пивний напій. У складі є будь-які інші продукти крім пивного сусла, хмелю та зерна – пивний напій.16 Sept 2016
Самим корисним вважається маринад з темного пива Він майже наполовину знижує дію канцерогенів.
Пиво Слабоалкогольний напій, що отримується спиртовим бродінням солодового сусла (найчастіше на основі ячменю) за допомогою пивних дріжджів, зазвичай з додаванням хмелю. Вміст етилового спирту (міцність) у більшості сортів пива близько 3,0-6,0% про.
У межах норми світле пиво чудово активізує роботу травної системи. Воно стає живильним середовищем для корисних кишкових бактерій та стимулює виділення шлункового соку. Це, у свою чергу, допомагає перетравленню їжі та кращому засвоєнню поживних речовин.