До очевидних мінусів цього продукту можна віднести надлишок натрію, який в нормі необхідний для нормального функціонування нашого організму, але у великій кількості він загрожує підвищеним ризиком раку шлунка, хвороб серця та інсульту.Mar 4, 2022
Якщо їсте Доширак кожен день Травматизація слизової шлунка: шлунковий сік гірше виробляється, перетравлення порушується, а локшина гниє в організмі.
Шкода локшини швидкого приготування це надлишок натрію, який у великих кількостях може призвести до раку шлунка, хвороб серця та інсульту. Крім того, локшина містить різні консерванти та підсилювачі смаку.
Це один-два рази на місяць. Звісно, з погляду здоровя та дієтології, це їжа не шкідлива, однозначно, але вона й не корисна. Тому не треба нею зловживати. Якщо ви дозволяєте періодично її вживати, якщо немає іншої їжі, то особливо шкоди не буде.