Categories: Новини

На якому вогні смажити мойву?

Мойву слід розморозити, почистити і викласти на паперовий рушник, щоб пішла зайва волога. Кожну рибку обваляти в обраному паніруванні, змішаному з невеликою кількістю солі, і викласти на сковороду з розігрітою олією. Смажити рибу треба з двох сторін, по 3-4 хвилини з кожною.

Луска на мойве відсутня, тому видаляти шкіру не потрібно. Відріжте ножем голову та всі плавці. На цьому етапі чищення у багатьох закінчується. При такому способі чищення, ікра риби залишається всередині та риба після смаження буде ніжнішим.

Мойва має бути заморожена лише один раз і не розморожуватись до безпосереднього приготування. Тоді у Вас вийде супер-смачно! Відрізнити одного разу заморожену рибу можна по опуклих очах.

admin

Recent Posts

Будівельні матеріали: Різноманіття, Якість та Доступність

Будівництво та ремонт – це важливі етапи в житті кожного власника житла. Вибір матеріалів і…

2 дні ago

Зовнішні жорсткі диски: найкраще рішення для зберігання даних

У сучасному світі зберігання інформації стало важливою частиною нашого повсякденного життя. Як для особистих, так…

2 дні ago

Проект коттеджа от NsdGroup: ваш идеальный дом

Компания NsdGroup предоставляет полный спектр услуг по проектированию и строительству коттеджей, обеспечивая индивидуальный подход к…

4 дні ago

Mobile Proxies, Pricing and GEOs, OpenVPN for Windows

Mobile proxies are an essential tool for businesses and individuals who require secure, reliable, and…

1 тиждень ago

Канілірована сітка: чому обрати в «Парк Плюс»?

Канілірована сітка — це універсальний матеріал, який чудово підходить для облаштування огорож, будівництва та навіть…

3 тижні ago

Покрівля для комерційних будівель: Чому варто обрати Tegola Canadese?

При будівництві або реконструкції комерційних будівель вибір покрівельного матеріалу є одним із найважливіших рішень. Правильно…

3 тижні ago