Categories: Новини

Коли потрібно гасити соду, а коли ні?

Запитання 1: Потрібно. СодаПри впливі на неї кислого середовища виділяє вуглекислий газ, що і призводить до пористості випічки.

При нагріванні від 60 градусів сода також гаситься. Саме тому, якщо її додають у тісто пісне, то реакція все одно відбувається під час нагрівання. При цьому знову ж таки виділяється вуглекислий газ, який і розпушує тісто, вода і карбонат натрію.

Не гасіть соду оцтом до моменту додавання до тіста. Ця реакція виділення вуглекислого газу має відбутися у самому тесті, а не у повітрі над тестом. Як кисле середовище, яке погасить соду, Ви можете використовувати оцет, лимонну кислоту, сметану, йогурт, пахту, кисле молоко.

admin

Recent Posts

Будівельні матеріали: Різноманіття, Якість та Доступність

Будівництво та ремонт – це важливі етапи в житті кожного власника житла. Вибір матеріалів і…

3 дні ago

Зовнішні жорсткі диски: найкраще рішення для зберігання даних

У сучасному світі зберігання інформації стало важливою частиною нашого повсякденного життя. Як для особистих, так…

3 дні ago

Проект коттеджа от NsdGroup: ваш идеальный дом

Компания NsdGroup предоставляет полный спектр услуг по проектированию и строительству коттеджей, обеспечивая индивидуальный подход к…

4 дні ago

Mobile Proxies, Pricing and GEOs, OpenVPN for Windows

Mobile proxies are an essential tool for businesses and individuals who require secure, reliable, and…

1 тиждень ago

Канілірована сітка: чому обрати в «Парк Плюс»?

Канілірована сітка — це універсальний матеріал, який чудово підходить для облаштування огорож, будівництва та навіть…

3 тижні ago

Покрівля для комерційних будівель: Чому варто обрати Tegola Canadese?

При будівництві або реконструкції комерційних будівель вибір покрівельного матеріалу є одним із найважливіших рішень. Правильно…

3 тижні ago