Categories: Новини

Коли кидати соду в оладки?

Деякі господині зауважать, що соду треба гасити оцтом, і це часто помиляється. Адже тоді заповітні бульбашки утворюються в ложці, а тісто майже не потрапляють. Соду краще змішувати із сухими інгредієнтами, а кефір зробить все за оцет прибере мильний присмак соди і зробить оладки ніжними.

Соду потрібно класти відразу в кефір і не гасити її. Саме завдяки цьому кисломолочному продукту реакція, при якій виділяються бульбашки повітря, відбувається відразу в тесті, роблячи його повітряним.

Оладки на воді та соді

  1. У глибокій мисці змішати муку і трохи теплу воду.
  2. В окрему миску розбити яйце, додати до нього цукор та сіль, збити масу віночком до пишної консистенції.
  3. Потім яєчну масу змішати з борошняною сумішшю.
  4. Додати в тісто гашену оцтом соду і ретельно перемішати.
admin

Recent Posts

Зовнішні жорсткі диски: найкраще рішення для зберігання даних

У сучасному світі зберігання інформації стало важливою частиною нашого повсякденного життя. Як для особистих, так…

9 хвилин ago

Проект коттеджа от NsdGroup: ваш идеальный дом

Компания NsdGroup предоставляет полный спектр услуг по проектированию и строительству коттеджей, обеспечивая индивидуальный подход к…

1 день ago

Mobile Proxies, Pricing and GEOs, OpenVPN for Windows

Mobile proxies are an essential tool for businesses and individuals who require secure, reliable, and…

6 днів ago

Канілірована сітка: чому обрати в «Парк Плюс»?

Канілірована сітка — це універсальний матеріал, який чудово підходить для облаштування огорож, будівництва та навіть…

3 тижні ago

Покрівля для комерційних будівель: Чому варто обрати Tegola Canadese?

При будівництві або реконструкції комерційних будівель вибір покрівельного матеріалу є одним із найважливіших рішень. Правильно…

3 тижні ago

Сімейний гриль-ресторан на ВДНГ: ідеальне місце для відпочинку та свят

Атмосферний гриль-ресторан на ВДНГ HayLoft 2.0 — це місце, де ви можете насолоджуватися смачною їжею,…

3 тижні ago