Батьківщиною цієї страви є Схід Іран, Ірак, Ліван, Кавказ. шашлик, Безглуздо. Ще давні люди, навчившись добувати вогонь, із задоволенням їли мясо, приготовлене на багатті. Через сотні століть на шомполах від мушкетів і пищалей смажили за старих часів мясо мисливці і солдати.
Шашлик | |
---|---|
Країна походження | Центральна Азія |
Автор | Гірські та пастуші народи (кочівники) |
Компоненти | |
Основні | Мясо |
Шашлик був відомий у Росії і до XVIII століття, але називався кручене мясо, що перевертається на рожні. Шукати країну, де вперше зявився шашлик безглуздо. Ще давні люди, навчившись добувати вогонь, їли мясо, приготовлене на багатті.