Categories: Новини

Для чого розрізають хліб?

По суті, надрізи – це заздалегідь передбачені надриви поверхні хліба, що дозволяють тесту належним чином збільшитися обсягом під час випічки, розкрившись лише місцях надрізів.

Якщо говорити про хлібі, Який ми звикли купувати в магазинах, то за кількістю надрізів та їх виду легко відрізнити сорт виробу. У радянських гостях це чітко прописувалося. Наприклад, нарізні батони були з косими надрізами на поверхні, а надрізи у підмосковних та студентських батонів тягнуться вздовж виробу.

Надрізати тісто потрібно перед самою випічкою, не раніше, інакше заготівля, навіть щільно сформована, попливе. Якщо ви поки що не сильно впевнений у собі хлібопекар, не надрізайте глибоко, при слабкому замісі та слабкому формуванні глибокі надрізи можуть розпливтися.

admin

Recent Posts

Будівельні матеріали: Різноманіття, Якість та Доступність

Будівництво та ремонт – це важливі етапи в житті кожного власника житла. Вибір матеріалів і…

3 години ago

Зовнішні жорсткі диски: найкраще рішення для зберігання даних

У сучасному світі зберігання інформації стало важливою частиною нашого повсякденного життя. Як для особистих, так…

3 години ago

Проект коттеджа от NsdGroup: ваш идеальный дом

Компания NsdGroup предоставляет полный спектр услуг по проектированию и строительству коттеджей, обеспечивая индивидуальный подход к…

1 день ago

Mobile Proxies, Pricing and GEOs, OpenVPN for Windows

Mobile proxies are an essential tool for businesses and individuals who require secure, reliable, and…

6 днів ago

Канілірована сітка: чому обрати в «Парк Плюс»?

Канілірована сітка — це універсальний матеріал, який чудово підходить для облаштування огорож, будівництва та навіть…

3 тижні ago

Покрівля для комерційних будівель: Чому варто обрати Tegola Canadese?

При будівництві або реконструкції комерційних будівель вибір покрівельного матеріалу є одним із найважливіших рішень. Правильно…

3 тижні ago