Categories: Новини

Чим відрізняється чабер від чебрецю?

Чабер збирають після того, як він зацвів, чебрець Навпаки. Смакові якості чабру відрізняються гіркуватістю, тоді як чебрець солодко-пряний.

Активно використовується в абхазькій, вірменській, грузинській та узбецькій кухні, де відповідно носить назви ацибру, цитрон, кондарі та джамбуль. У багатьох національних кухнях широко застосовується для засолювання та маринування овочів.

Thymus serpyllum L. Чебрець повзучий, або чебрець, або чебрець звичайний, або богородська трава

admin

Recent Posts

Печем вкусные блины: как выбрать хорошую муку

Блины — универсальное блюдо, которое можно приготовить как на завтрак, так и на ужин, подав…

20 години ago

Проєкти таунхаусів в Україні: Нові можливості для комфортного життя

Сучасне житло стає все більш популярним серед українців, і одним із найбільш привабливих варіантів є…

5 днів ago

Прокат (аренда) беговых дорожек для эффективных тренировок дома

Прокат беговых дорожек для эффективных тренировок дома Беговая дорожка — это один из самых универсальных…

5 днів ago

Будівельні матеріали: Різноманіття, Якість та Доступність

Будівництво та ремонт – це важливі етапи в житті кожного власника житла. Вибір матеріалів і…

2 тижні ago

Зовнішні жорсткі диски: найкраще рішення для зберігання даних

У сучасному світі зберігання інформації стало важливою частиною нашого повсякденного життя. Як для особистих, так…

2 тижні ago

Проект коттеджа от NsdGroup: ваш идеальный дом

Компания NsdGroup предоставляет полный спектр услуг по проектированию и строительству коттеджей, обеспечивая индивидуальный подход к…

2 тижні ago