Кондитерські кільця і розємні форми різних форм і розмірів найкращі друзі рівного торта. Якщо у вас мало практики, то збирання торта саме в кільце краще рішення. Якщо доповнити кільце ще й ацетатною плівкою, рахуйте ви на шляху до успіху.
Перше, ніж можна, можливо замінити ацетатну плівку для торта Це папір для випічки з силіконовим покриттям. Так як вона досить добре тримає форму, її можна, можливо використовувати для приготування мусових тортиків.
Зібраний торт необхідно охолодити протягом 8 годин, мінімум 4. Крем повинен стабілізуватись. Якщо торт використовуватиметься як нижній ярус у багатоярусному торті, рекомендую покласти зверху прес 1-2 кг.
Перед випіканням кондитерське кільце НЕ Потрібно змащувати олією або чимось посипати. Чому так докладно розказано у статті по випічці бісквітів. Купувати одне розсувне кільце або фіксовані кондитерські кільця потрібного діаметра – справа Ваша.