Categories: Новини

Чи можна замість закваски використати йогурт?

Чому не можна використовувати звичайні йогурти в якості закваски? Але ж магазинні йогуртиОсобливо з коротким терміном зберігання теж містять корисні бактерії скажуть прихильники заквашування на покупних йогуртах. Так, вони містять бактерії, але ніяк не можуть виступати як закваски!

Який би спосіб приготування ви не вибрали, у будь-якому випадку знадобляться молоко та закваска, яку можна, можливо купити в аптеці у вигляді порошку та розвести за інструкцією або замінити будь-яким натуральним кисломолочним продуктом. В якості закваски підійдуть кефір, ряженка, кисляка або сметана.

Відмінність їх у тому, що у йогурт більше сухих знежирених речовин молока, але головна різниця в заквасці. У йогурт, крім термофільних молочнокислих стрептококів, обовязково має бути болгарська паличка. А в кисляку можуть бути лактококи або термофільні молочнокислі стрептококи.

admin

Recent Posts

Канілірована сітка: чому обрати в «Парк Плюс»?

Канілірована сітка — це універсальний матеріал, який чудово підходить для облаштування огорож, будівництва та навіть…

6 днів ago

Покрівля для комерційних будівель: Чому варто обрати Tegola Canadese?

При будівництві або реконструкції комерційних будівель вибір покрівельного матеріалу є одним із найважливіших рішень. Правильно…

7 днів ago

Сімейний гриль-ресторан на ВДНГ: ідеальне місце для відпочинку та свят

Атмосферний гриль-ресторан на ВДНГ HayLoft 2.0 — це місце, де ви можете насолоджуватися смачною їжею,…

1 тиждень ago

Українські недорогі твердопаливні котли

Твердопаливні котли є важливим елементом опалювальних систем для багатьох українських домогосподарств. Вони працюють на різних…

2 тижні ago

LMS навчання: особливості та переваги

У світі, де навчання стає все більш важливим елементом професійного та особистого розвитку, LMS (Learning…

4 тижні ago

Чому дипломи закордонних вузів мають світову цінність

Сьогодні дипломи закордонних університетів, таких як Великобританія, Канада, Нідерланди та США, є символом високої якості…

4 тижні ago