Зате в термос можна налити чисту питну воду, чай, каву, суп або бульйон.Попередження
- Уникайте абразивів, розчинників та відбілювачів.
- Не зберігайте сухий лід або газовані напої, оскільки вони можуть спричинити виліт пробки або пошкодження скла.
У каструльку кладемо пару півкілець апельсина, столову ложку меду, виливаємо вино (у нас аргентинський купаж Мерло-Мальбек з Вінлаба за 300 рублів), прогріваємо, не доводячи до кипіння. У термос спочатку перекладаємо апельсин, потім переливаємо вино. Щільно закриваємо, чекаємо півгодини.
Гарячий чай, холодний квас, ще холодніше пиво все це легко та без втрати температурних властивостей можна, можливо переміщати в цьому винаході, якому вже понад сто років термосі.