Сирі мясо та птиця Насправді мити сирого птаха, яловичину, свинину, баранину чи телятину перед приготуванням не рекомендується. Повязано це з тим, що бактерії з сирого мяса можуть при миття поширитися на інші продукти харчування, посуд та кухонні поверхні. Це називається перехресне забруднення.
Мясо, птах, курка Згідно з заявою Центру з контролю та захисту від захворювань, миття сирого мяса, курки, індички або яєць може призвести до поширення мікробів на раковину, стільницю та інші кухонні поверхні, а також інші інгредієнти.
Головна причина миття мяса – бактерії. Але вони не проникнуть усередину продукту. Крім того, воно буде проходити термообробку, яка убє усі хвороботворні мікроорганізми. Після миття може змінитися зовнішня текстура мяса, воно втратить смак та аромат.
Не промивайте мясо перед приготуванням. Насправді, як тільки ви забрали його від мясника, упакованим в пластик або папір, і розпакували вдома, все, що вам потрібно зробити це дбайливо видалити залишки вологи з його поверхні за допомогою паперових рушників, перед тим як відправляти його на сковороду.
До ракоподібних відносяться такі широко відомі тварини, як краби, омари, лангусти, широкопалий річковий рак, креветки та криль. Описано близько 73 000 видів. Ракові клітини називають за назвою тканини чи органу,
Віск, стеарин, парафін плавити можна лише на водяній бані! Краще мати термометр, яким можна вимірювати температуру суміші під час плавлення, так як парафін займається вже при температурі 200 градусів Цельсія.
Хомяки – пухнасті, маленькі та чарівні створіння, які завжди радують нас своєю активністю та безпосередністю. І звичайно ж, турбота про них включає не тільки створення комфортних умов для життя, а