Повністю зібрану лазанню у керамічній або скляній формі потрібно залишити просочитися 30 хвилин за кімнатної температури. Далі добре обгорнути її харчовою плівкою (чим ретельніше упаковка, тим краще буде зберігатися страву), підписати етикетку з назвою страви та датою заморозки та відправити в холодильник на 2 години.22 Jan 2021
Готову страву можна зберігати на полиці в холодильнику протягом 3 діб перед вживанням можна розігріти в мікрохвильовій печі. Також можливе зберігання готової страви у морозильній камері до півроку.
Як розморозити та приготувати лазанню? Готову заморожену лазанню можна розморозити в холодильнику протягом 15 хвилин і поставити в мікрохвильову піч на 20 хвилин|мінути| при 1200-1400 Вт. Інший варіант: дістати з морозильної камери і одразу поставити лазанню у холодну духовку.
Листи лазаньї краще зберігати у сухому місці без прямого доступу сонячних променів. Термін придатності якісного продукту від 12 місяців за дотримання необхідних умов.