Categories: Новини

Чому тісто розпливається?

Тісто з погано розвиненою клейковиною розпливається і рветься, тому якісно сформувати його просто не вийде воно рватиметься.17-Dec-2015

Навіть досить еластичне тісто іноді при розкочуванні прилипає до поверхонь і рукам. У такому випадку посипте качалку та стіл борошном. Не бійтеся, що в тісто її потрапить більше, ніж потрібно, і смак постраждає цього не станеться, а ось розкочувати пласт стане набагато простіше.

Чому виходить гумовим Вся справа в обминці, вірніше, в недостатній обминці. Якщо тісто готується з здобою (яйця, жири), його необхідно розімяти 3-4 рази, залежно від того, скільки здоби або від того, як поводиться тісто.

Хороша новина для всіх кулінарів-початківців легко можна виправити липке тісто, додавши до нього ще трохи борошна та трохи жиру, але не більше, ніж ст. л. рослинного масла.

admin

Recent Posts

Будівельні матеріали: Різноманіття, Якість та Доступність

Будівництво та ремонт – це важливі етапи в житті кожного власника житла. Вибір матеріалів і…

3 дні ago

Зовнішні жорсткі диски: найкраще рішення для зберігання даних

У сучасному світі зберігання інформації стало важливою частиною нашого повсякденного життя. Як для особистих, так…

3 дні ago

Проект коттеджа от NsdGroup: ваш идеальный дом

Компания NsdGroup предоставляет полный спектр услуг по проектированию и строительству коттеджей, обеспечивая индивидуальный подход к…

4 дні ago

Mobile Proxies, Pricing and GEOs, OpenVPN for Windows

Mobile proxies are an essential tool for businesses and individuals who require secure, reliable, and…

1 тиждень ago

Канілірована сітка: чому обрати в «Парк Плюс»?

Канілірована сітка — це універсальний матеріал, який чудово підходить для облаштування огорож, будівництва та навіть…

3 тижні ago

Покрівля для комерційних будівель: Чому варто обрати Tegola Canadese?

При будівництві або реконструкції комерційних будівель вибір покрівельного матеріалу є одним із найважливіших рішень. Правильно…

3 тижні ago